Τεύχος 144, Ιούλιος - Αύγουστος 2013

  • Πωλήσεις: Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ασφαλιστές είναι η αναζήτηση υποψηφίων πελατών επισημαίνει ο εκδότης του ΝΑΙ Ευάγγελος Σπύρου και δίνει ιδέες για τη σωστή αξιοποίηση του χρόνου
  • Διαβάστε για τις διεργασίες, που λαμβάνουν χώρα στο τραπεζικό σύστημα
  • Η ετήσια έρευνα της Swiss Re «sigma study» για τα ασφάλιστρα στον κλάδο ζωής
  • Ρεπορτάζ για την εκδήλωση των Lloyds στο Λονδίνο
  • Το μήνυμα του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Generali Mario Greco για την στρατηγική ανάπτυξης που χαράζει ο όμιλος σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Το ιστορικό ανάκλησης της εταιρίας Διεθνής Ένωση και την παρέμβαση της Ένωσης Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος για την Οδική Βοήθεια

Με «καλοκαιρινή διάθεση», αλλά και πλούσια θεματογραφία κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το Αυγουστιάτικο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ασφαλιστές είναι η αναζήτηση υποψηφίων πελατών επισημαίνει στις Πωλήσεις ο εκδότης του ΝΑΙ Ευάγγελος Σπύρου και δίνει ιδέες για τη σωστή αξιοποίηση του χρόνου.

Διαβάστε για τις διεργασίες, που λαμβάνουν χώρα στο τραπεζικό σύστημα, εν όψει της επόμενης ημέρας μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίηση και πόσο αυτές επηρεάζουν τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Την ετήσια έρευνα της Swiss Re «sigma study» για τα ασφάλιστρα στον κλάδο ζωής. Ακόμη το μήνυμα του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Generali Mario Greco για την στρατηγική ανάπτυξης που χαράζει ο όμιλος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ιστορικό ανάκλησης της εταιρίας Διεθνής Ένωση και την παρέμβαση της Ένωσης Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος για την Οδική Βοήθεια. Ρεπορτάζ για την εκδήλωση των Lloyds στο Λονδίνο από τον απεσταλμένο του ΝΑΙ και του nextdeal.gr Κωστή Σπύρου.

Διαβάστε επίσης στο Ασφαλιστικό Underwriting για το συμβόλαιο της GENERALI και τα παλαιά σήματα ασφαλιστικών εταιρειών το γράμμα του εκδότη για τους Καρπούς του Αγίου Πνεύματος τους ασφαλιστές και την Αγάπη.

Στα Συναισθηματικά για τα Όνειρα Εφήμερα και «Αυστηρώς Ακατάλληλα» στα Χρόνια της Αθωότητας. Ενα οδοιπορικό στις Παναγίες του Αυγούστου και στα προσκυνήματα. Και όπως πάντα όλες τις δραστηριότητες των ασφαλιστικών εταιριών και οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.

 

Γίνε συνδρομητής