Τεύχος 161, Ιούλιος - Αύγουστος 2016

  • Μεγάλο αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
  • Οδηγός επιβίωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  • ΕΠΥ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις Εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών
  • Τα συνέδρια της Εθνικής Ασφαλιστικής και της ΑΧΑ.
  • «Ταξιδέψτε» μαζί με το ΝΑΙ στα γραφεία της MetLife σε Βόλο και Λάρισα.
  • Οι προβλέψεις της Swiss Re για την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά.
  • Πωλήσεις: Ποιος είναι ο ρόλος του Συντονιστή στην ομάδα και γιατί η ομαδική συμμετοχή στην παραγωγή ιδεών φέρνει τους ανθρώπους κοντά και τους κινητοποιεί.
  • Κοινωνική Ασφάλιση: Θέλουμε ακόμη 9 δισ. ευρώ για καλύτερη υγεία.
  • Συναισθηματικά: Παρουσίαση 4 αρχαίων θεάτρων, τα οποία αυτή την περίοδο φιλοξενούν επιτυχημένες παραστάσεις.
  • Μελέτες: Ασφαλιστική Απάτη.
  • Αυτοκίνητο και ηλιοπροστασία.

Με εξώφυλλο εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα- με αφορμή τους Ολυμπιακούς του Ρίο που ξεκινούν σε λίγες ημέρες - και μεγάλο αφιέρωμα στην ιστορία των αγώνων κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 132 σελίδες!
Στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING, σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που επιμελήθηκε η Ελπίδα Σπύρου διαβάστε την ιστορική αναδρομή των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και για την ελληνική αποστολή στο Ρίο με την συμβολή και ασφαλιστικών εταιρειών.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες, οι αγαθοί, οι άριστοι και οι σημερινοί Έλληνες είναι και το θέμα του κύριου άρθρου του ΝΑΙ.
Οδηγός επιβίωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» παρουσιάζει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, έτσι όπως περιγράφονται στην απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί η πράξη 86/5.4.2016 με τίτλο «Κανονισμός συμπεριφοράς των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών» του Γιάννη Στουρνάρα, αλλάζει πολλά στις σχέσεις διαμεσολαβητών και ασφαλιστικών επιχειρήσεων.
ΕΠΥ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις Εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, που σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ στη χώρα μας ανέρχονται σε 907. Τι σημαίνει ΕΠΥ; Δηλαδή, πώς μια ασφαλιστική εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών και πώς εποπτεύεται.
Συνέδρια. Τα συνέδρια της Εθνικής Ασφαλιστικής και της ΑΧΑ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
«Ταξιδέψτε» μαζί με το ΝΑΙ και τον Κωστή Σπύρου στα γραφεία της MetLife σε Βόλο και Λάρισα.
Οι προβλέψεις της Swiss Re για την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά. Τι περιλαμβάνει το μενού που ετοίμασε για το 2016 και 2017 για την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά η Swiss Re με τη μελέτη της που φέρει το τίτλο «World Insurance in 2015: strong or weak». Αναλυτικά στοιχεία για τις ασφαλίσεις ζωής, τις γενικές και γενικότερα της οικονομίας σε παγκόσμια κλίμακα.
Πωλήσεις. Ποιος είναι ο ρόλος του Συντονιστή στην ομάδα και γιατί η ομαδική συμμετοχή στην παραγωγή ιδεών φέρνει τους ανθρώπους κοντά και τους κινητοποιεί, ώστε να επιθυμούν τη δέσμευση και την αφοσίωση στους στόχους.
Κοινωνική Ασφάλιση. Θέλουμε ακόμη 9 δισ. ευρώ για καλύτερη υγεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής παρακρατούνται οι εισφορές ασθενείας των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με αποτέλεσμα τα χρέος προς τον ΕΟΠΠΥ να έχει φτάσει συνολικά σε 2,174 δισ. Ευρώ, οποίος από την πλευρά του χρωστά σε νοσοκομεία, ιδιώτες -παρόχους υγείας, σε ταμεία και ασφαλισμένους.
Στα Συναισθηματικά το Ασφαλιστικό ΝΑΙ επέλεξε να παρουσιάσει 4 αρχαία θέατρα, το Ηρώδειο, το θέατρο της Επιδαύρου, το θέατρο Δωδώνης και το θέατρο της Μεσσήνης, τα οποία αυτή την περίοδο φιλοξενούν επιτυχημένες παραστάσεις.
Μελέτες: Ασφαλιστική Απάτη. Πως κινήθηκε η παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου Νομικής Προστασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Αυτοκίνητο και ηλιοπροστασία. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αντηλιακές μεμβράνες.
Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Γίνε συνδρομητής