Τεύχος 160, Μάιος - Ιούνιος 2016

  • Αφιέρωμα στην ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνέντευξη με τον πρόεδρο της εταιρίας κ. Χριστόφορο Σαρδελή
  • Ιστορικά στοιχεία για τον Ποσειδώνα και την προσωνυμία Ποσειδών ασφάλι(ει)ος στο άρθρο του εκδότη
  • Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ μας «ταξιδεύουν» στην Ελλάδα στην Πατρίδα του φωτός
  • Επαγγελματικά Ταμεία. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ρόλο τους, το θεσμικό πλαίσιο,τι ισχύει στην Ευρώπη και τα βασικά χαρακτηριστικά τους
  • Συνέντευξη με την Monique Goyens γενική διευθύντρια της BEUC
  • Μελέτες ΕΑΕΕ: Aσφάλιση Πληρωμάτων πλοίων, Σκαφών αναψυχής και Μεταφερομένων Εμπορευμάτων

Με εκτενές αφιέρωμα στην ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής και με εξώφυλλο τον πρόεδρο της κ. Χριστόφορο Σαρδελή κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ.

Η Εθνική Ασφαλιστική, υπήρξε πάντοτε πυλώνας σταθερότητας στην αγορά μας, σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας, όχι μόνο για τους ασφαλισμένους της, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας τονίζει ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής. Δίνοντας μάλιστα το στίγμα για το μέλλον της εταιρείας τονίζει ότι ο προορισμός μας είναι να κάνουμε την Εθνική Ασφαλιστική ακόμη πιο μεγάλη. Διαβάστε επίσης ρεπορτάζ από την επιστημονική και κοινωνική δράση του κ. Σαρδελή με σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου με αφορμή την εκδήλωση των «Ποσειδωνείων» παραθέτει ιστορικά στοιχεία για τον Ποσειδώνα και την προσωνυμία Ποσειδών ασφάλι(ει)ος. Ένα μοναδικό άρθρο που πρέπει όλοι να διαβάσετε!
Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ μας «ταξιδεύουν» στην Ελλάδα στην Πατρίδα του φωτός, καθώς η έννοια της λέξης πατρίδα μένει αναλλοίωτη διαχρονικά.
Επαγγελματικά Ταμεία. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ρόλο τους, το θεσμικό πλαίσιο,τι ισχύει στην Ευρώπη και τα βασικά χαρακτηριστικά τους.
Καταναλωτές. Τις προτεραιότητες για την προστασία των καταναλωτών αναλύει η Monique Goyens γενική διευθύντρια της BEUC σε συνέντευξη της που δημοσιεύεται στο Annual Report 2015–2016 της Insurance Europe και αναδημοσιεύει το Ασφαλιστικό ΝΑΙ.
Μελέτες: Aσφάλιση Πληρωμάτων πλοίων, Σκαφών αναψυχής και Μεταφερομένων Εμπορευμάτων. Αναλυτικά όλα τα στοιχεία με πίνακες και από τις τρεiς μελέτες που εκπόνησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής