Τεύχος 141, Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2013

  • Αποκλειστικές δηλώσεις του νέου προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου
  • Ρεπορτάζ για τις Επιτροπές το έργο και τους στόχους της ΕΑΕΕ
  • Αναλυτική παρουσίαση της παραγωγής των ασφαλιστικών εταιριών το 2012
  • Πωλήσεις: Μηνύματα αλλαγής για εξεύρεση εισοδήματος. Ποια είναι η ασθένεια των πωλήσεων και γιατί εξαφανίζουν σιγά-σιγά την παρουσία του ασφαλιστή σβήνοντας την εικόνα του;
  • Ταξιδέψτε στον Όλυμπο... την Ολυμπιακή Ριβιέρα

Η ιδιωτική ασφάλιση είναι δύναμη σταθερότητας τονίζει σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. Διαβάστε τα μηνύματα που στέλνει μέσω του Ασφαλιστικού ΝΑΙ στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Διαβάστε ακόμη ένα πλούσιο ρεπορτάζ για τις Επιτροπές, το έργο και τους στόχους της ΕΑΕΕ και αναλυτική παρουσίαση της παραγωγής των ασφαλιστικών εταιριών το 2012. Τις έξι + 1 προτάσεις του ΝΑΙ που θα συζητηθούν και τις πωλήσεις με τα μηνύματα αλλαγής για εξεύρεση εισοδήματος. Διαβάστε επίσης ποια είναι η ασθένεια των πωλήσεων και γιατί εξαφανίζουν σιγά-σιγά την παρουσία του ασφαλιστή σβήνοντας την εικόνα του.

Πλούσιο ρεπορτάζ για Εθνική Ασφαλιστική, AXA Ασφαλιστική,Interamerican, Allianz, AIG Ελλάς, Generali, ING, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Metlife, Internatiolan Life, Ασφάλειαι Μινέττα και όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Και όπως πάντα συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της αγοράς και τα συνέδρια και την πλούσια δραστηριότητα τους.
Τέλος ταξιδέψτε στον Όλυμπο... την Ολυμπιακή Ριβιέρα.

 

Γίνε συνδρομητής