Τεύχος 150, Ιούλιος - Αύγουστος 2014

  • Πολυσέλιδο αφιέρωμα «Ασφαλιστικές εταιρίες και Τεχνολογία»
  • Ο Μάκης Τζέης διευθύνων σύμβουλος της Atradius μιλά στον Κωστή Σπύρου για την ασφάλιση πιστώσεων
  • Συνέντευξη του προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής ΤΟΥ Εγγυητικού Κεφαλαίου κ. Νίκου Παυλόπουλου
  • Συναισθηματικά: Ένα αφιέρωμα στον μήνα Αύγουστο
  • Πωλήσεις: Πώς μπορείτε να βρείτε πελάτες και μέσω DIRECT MAIL, αλλά και εν ψυχρώ, «πόρτα-πόρτα»;

Mε πολυσέλιδο αφιέρωμα «Ασφαλιστικές εταιρίες και Τεχνολογία» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών απάντησε στα ερωτήματα του ΝΑΙ σχετικά με το πώς αξιοποιούν την τεχνολογία για την βελτίωση των σχέσεων με τους διαμεσολαβούντες, σε ποιους τομείς επενδύουν για να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών των ασφαλισμένων - καταναλωτών και ποιο ύψος των επενδύσεων στα συστήματα πληροφορικής τα 3 τελευταία χρόνια. Ένα θέμα που πρέπει να διαβάσετε όλοι.

Διαβάστε επίσης όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για την ασφάλιση πιστώσεων. Ο Μάκης Τζέης διευθύνων σύμβουλος της Atradius μιλά στον Κωστή Σπύρου και αποκαλύπτει τα «μυστικά» και κυρίως τα οφέλη του κλάδου της ασφάλισης πιστώσεων.

Διαβάστε ακόμη για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής στην συνέντευξη εφ όλης της ύλης του προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής κ. Νίκου Παυλόπουλου.

Στα συναισθηματικά ένα αφιέρωμα στον μήνα Αύγουστο με τον Δεκαπενταύγουστο και όλα τα σημαντικά γεγονότα που τον «έχουν σημαδέψει» και στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ πώς μπορείτε να βρείτε πελάτες και μέσω DIRECT MAIL, αλλά και εν ψυχρώ, «πόρτα-πόρτα».

Διαβάστε ακόμη επίκαιρα άρθρα, απόψεις και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών και το συνέδριο της Εθνικής Ασφαλιστικής...

Γίνε συνδρομητής