Σε ταξίδι επιβράβευσης πολλά πρώτα αστέρια της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής!

Ασφαλιστικό ΝΑΙ, Τεύχος 157, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2015

Στη Ρώμη – Φλωρεντία ταξίδεψαν οι επιτυχόντες παραγωγικού δικτύου Agency  της Εθνικής Ασφαλιστικής με επικεφαλής τον Νίκο Στρατηγάκη. Ξεναγήθηκαν  στη Φλωρεντία στην πόλη του πολιτισμού που συγκεντρώνει έναν εκπληκτικό  αριθμό έργων τέχνης με σπάνια αρχιτεκτονική αρμονία και πολλά μνημεία –  μουσεία – εκκλησίες – παλάτια, όπως η Παλατινή Πινακοθήκη Μεγάρου Πίτι,  η Πινακοθήκη Ουφίτσι, το Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας. Στην Φλωρεντία η  πνευματική και καλλιτεχνική ζωή βρήκε την καλύτερη έκφρασή της στα  γράμματα με έργα του Δάντη, Βοκάκιου, Πετράρχη κ.α.

Επισκέφθηκαν την αιώνια πόλη την Ρώμη αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί.  Το Κολοσσαίο επιβλητικό τους υποδέχθηκε όπως και όλα τα υπόλοιπα μνημεία  της πόλης μουσείο. Αλησμόνητες θα μείνουν και οι ρομαντικές βόλτες στη  Πιάτσα Ντι Σπάνια και την Φοντάνα Ντι Τρέβι.

Ανάμεσα τα πρώτα αστέρια της πρώτης εταιρίας της χώρας που τιμά το  Agency και τους ανθρώπους της, Φουφόπουλος, Χρυσολόγου, Μπρουμεριώτης,  Μαρκάτου, Παπαντωνάτου, Δρακούλη, Μαυρομμάτης, Κάρος, Κοκκοτή, Ξηρού, Ναστούλη…