Τεύχος 159, Μάρτιος - Απρίλιος 2016

  • Εφ όλης της ύλης συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Ερρίκου Μοάτσου στο Λάμπρο Καραγεώργο
  • Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ομίλου Euroins, Kiril Boshov στον Κωστή Σπύρου
  • Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της DARAG, Arndt Gossmann στον Κωστή Σπύρου
  • Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση: Αυτές θα είναι οι νέες συντάξεις
  • Οι συνταξιοδοτικές προτάσεις 8 ασφαλιστικών εταιρειών
  • ΝΑΙ Αυτοκίνητο. Οδηγίες από επαγγελματίες του κλάδου για να διαλέξετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας
  • Μελέτη της Allianz για την ναυτιλία και πως που κυβερνοεπιθέσεις απειλούν την ασφάλεια της

Με εφ όλης της ύλης συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Ερρίκου Μοάτσου στο Λάμπρο Καραγεώργο κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 140 σελίδες!

Ο κ. Μοάτσος επισημαίνει την θετική πορεία που έχει επιδείξει η ΑΧΑ στην ελληνική αγορά, τονίζοντας ότι η εταιρεία ακολουθεί πιστά πολιτική συνετής διαχείρισης και προωθεί καινοτόμες λύσεις ασφάλισης. Υπογραμμίζει ακόμη ότι η ΑΧΑ είναι σταθερή στην πολιτική της για συνεργασία με όλα τα δίκτυα, τους συμβούλους του αποκλειστικού δικτύου, τους μεσίτες, πράκτορες και την τράπεζα με την οποία έχει στρατηγική πολυετή σύμβαση συνεργασίας. Αναφερόμενος δε στην κατάκτηση της 1ης θέσης στα βραβεία Best Workplaces 2016 ο κ. Μοάτσος σημειώνει ότι σηματοδοτεί την επιβράβευση των προσπαθειών.

Αποστολή του ΝΑΙ στην Ευρώπη. Ο Κωστής Σπύρου συνεχίζει το «οδοιπορικό» στις αγορές της Ευρώπης με σταθμούς αυτή τη φορά, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία.
Στη Σόφια ο πρόεδρος του ομίλου Euroins Kiril Boshov σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωστή Σπύρου «ξεδιπλώνει» τις στρατηγικές προτεραιότητες της Euroins για τα επόμενα χρόνια, γνωστοποιώντας ότι στα σχέδια της ομίλου συμπεριλαμβάνονται και νέες ενδεχόμενες συμφωνίες.
Στο Αμβούργο ο CEO της DARAG Arndt Gossmann επίσης σε αποκλειστική συνέντευξη στον Κωστή Σπύρου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Ελλάδα να είναι η βάση για την ανάπτυξη της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή.

Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση. Αυτές θα είναι οι νέες συντάξεις. Ποιοι ευνοούνται και ποιοι χάνουν από το νέο τρόπο υπολογισμού.

Τι προτείνουν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες. Η ιδιωτική ασφάλιση έχει πληθώρα συνταξιοδοτικών επιλογών και το Ασφαλιστικό ΝΑΙ παρουσιάζει τις συνταξιοδοτικές προτάσεις 8 ασφαλιστικών εταιρειών.

ΝΑΙ Αυτοκίνητο. Οδηγίες από επαγγελματίες του κλάδου για να διαλέξετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.

Διαβάστε μία μελέτη της Allianz για την ναυτιλία και πως που κυβερνοεπιθέσεις απειλούν την ασφάλεια της.

Στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ «περιηγηθείτε» στο Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, στο μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής