Τεύχος 158, Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2016

  • Αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Θεοχαράκη στον εκδότη Ευάγγελο Σπύρου
  • Αποστολή του ΝΑΙ στο city του Λονδίνου -Ο Κωστής Σπύρου ταξίδεψε στο Λονδίνο στην αγορά των Lloyd’s
  • Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση. Πότε βγαίνουν σε σύνταξη οι ασφαλιστές;
  • Γιατί δεν πρέπει να φοβάται την ψηφιοποίηση ο ασφαλιστής; Μια ενδιαφέρουσα έκθεση της Swiss Re με τίτλο «Life insurance in the digital age».
  • Η ευρωπαϊκή οδηγία για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και οι υποχρεώσεις που δημιουργεί στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Ένα ενδιαφέρον άρθρο της κ. Εύας Βαρουχάκη, νομικού συμβούλου της ΕΑΕΕ.
  • ΝΑΙ Αυτοκίνητο. Αναλυτική παρουσίαση για το νέο Audi A4 που μπήκε αισίως στην 5η του γενιά.
  • Διαβάστε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ μια αναδρομή στην παλιά Αθήνα και πώς γιόρταζαν το καρναβάλι τότε που η πόλη ήταν τόσο μικρή και όλοι ήταν μια παρέα.

Με αποκλειστική συνέντευξη του Βασίλη Θεοχαράκη στον εκδότη Ευάγγελο Σπύρου κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 140 σελίδες! Ο επιχειρηματίας που επενδύει στον ασφαλιστικό κλάδο και αναγνωρισμένος ζωγράφος μιλάει για τη ζωή του, τις σπουδές του, τη ζωγραφική και τονίζει ότι οι ασφάλειες Μινέττα είναι μια από τις σοβαρές επενδύσεις του.

Αποστολή του ΝΑΙ στο city του Λονδίνου. Ο Κωστής Σπύρου ταξίδεψε στο Λονδίνο στην αγορά των Lloyd’s και συνάντησε 3 αντασφαλιστές που καλύπτουν αντασφαλιστικά και την ελληνική αγορά. Ο Barry Tompson, ο Martin Cambel και ο Colin Panzetta μίλησαν για την πορεία της αγοράς και όχι μόνο.

Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση. Πότε βγαίνουν σε σύνταξη οι ασφαλιστές. Όλες οι αλλαγές που προβλέπονται στην εγκύκλιο του ΟΑΕΕ με αναλυτικά παραδείγματα.

Γιατί δεν πρέπει να φοβάται την ψηφιοποίηση ο ασφαλιστής. Η ψηφιοποίηση -digitalization- και η εξάπλωση του Διαδικτύου και της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας έχουν επηρεάσει ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανιών και τον ασφαλιστικό κλάδο. Μια ενδιαφέρουσα έκθεση της Swiss Re με τίτλο «Life insurance in the digital age», που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι ασφαλιστές.

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και οι υποχρεώσεις που δημιουργεί στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Ένα ενδιαφέρον άρθρο της κ. Εύας Βαρουχάκη, νομικού συμβούλου της ΕΑΕΕ.

ΝΑΙ Αυτοκίνητο. Αναλυτική παρουσίαση για το νέο Audi A4 που μπήκε αισίως στην 5η του γενιά. Ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο, είναι σίγουρο πως θα κερδίσει τους οδηγούς τόσο με τη δυναμική του εμφάνιση όσο και με τις ικανότητές του!

Και επειδή είμαστε στην περίοδο του Τριωδίου, διαβάστε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ μια αναδρομή στην παλιά Αθήνα και πώς γιόρταζαν το καρναβάλι τότε που η πόλη ήταν τόσο μικρή και όλοι ήταν μια παρέα.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ. Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

 

Γίνε συνδρομητής