Τεύχος 202 Μάιος - Ιούνιος

  • Διαβάστε στα στα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για τη «Θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία»
  • ΆΡΘΡΟ ΕΚΔΟΤΗ: Ας μιλήσουμε για γυναίκες
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: 10 χρόνια 3p Insurance
  • ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ:NN Hellas
  • ΥΓΕΙΑ: Όλα τα νέα από τον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Γνωρίστε το αυτοκίνητο RENAULT RAFALE με Τεχνητή Νοημοσύνη & συστήματα ADAS που μειώνουν τα ατυχήματα.

 

Με πολυσέλιδο αφιέρωμα στις ασφαλίσεις προστασίας κυκλοφορεί το Ασφαλιστικό ΝΑΙ!

Με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα, 42 σελίδων, στις ασφαλίσεις ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ζωής κυκλοφορεί το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ. Σημαντικά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ασφάλισης προστασίας και αναλύουν πως οι ασφαλίσεις προστασίας στηρίζουν την οικογένεια και ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Διαβάστε στα στα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για τη «Θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία»

«Οι ιδέες του Πλάτωνος για τη γυναίκα και τη δραστηριότητά της, για την παιδεία και την ελευθερία της, για την επαγγελματική της μόρφωση και τη συμμετοχή της στα κοινά, είναι τόσο επίκαιρες και τόσο προοδευτικές, ώστε αν εφαρμόζονταν στο σύνολό τους, θα άλλαζε το κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό της εποχής μας προς το καλύτερο» γράφει στα Συναισθηματικά ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς.

ΆΡΘΡΟ ΕΚΔΟΤΗ: Ας μιλήσουμε για γυναίκες

Τις έννοιες περί την γυναίκα αναπτύσσει στο άρθρο του ο εκδότης Ευάγγελος Σπύρου σημειώνοντας ότι όλοι μας πρέπει να την τιμούμε, να την σεβόμαστε, να της αναγνωρίζουμε τον θεϊκό ρόλο της συνέχισης της Ζωής και να την προστατεύομε με κάθε τρόπο. Τονίζει ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι ασφαλιστές μας γυναίκες και άνδρες της χρωστάνε πολλά και αξίζει να την ασφαλίσουν. Καλεί μάλιστα τους ασφαλιστές να δώσουν λίγο παραπάνω προσοχή στις ασφαλιστικές υπηρεσίες τους προς την γυναίκα. «Τα συμβόλαια σας ας είναι τα καλύτερα σας στον ρόλο της και τα λόγια σας κόκκινα τριαντάφυλλα ευγνωμοσύνης στην παρουσία της, μαζί με τις προσευχές σας στην Παναγία, ως προστάτιδα τους.» γράφει στο άρθρο του ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, που όλοι πρέπει να διαβάσουμε.

Στην υπόλοιπη ειδησεογραφία διαβάστε μεταξύ άλλων :

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

10 χρόνια 3p Insurance

δεκαετίας από τους συνιδρυτές Τάκη Παλαιολόγο και Γιώργο Λούβαρη.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ του συνεργάτη-ανταποκριτή μας στην Κύπρο δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη αναφορικά με τις Συστάσεις του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου για την ενδυνάμωση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

NN Hellas

Πολυσέλιδο αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ για το ετήσιο συνέδριο του δικτύου πωλήσεων της NN Hellas,με κεντρικό μήνυμα «Μαζί... πιο δυνατοί από ποτέ!» .

Εταιρείες

Η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους των δικτύων πωλήσεων

Η Generali αλλάζει τα στερεότυπα στην ασφάλιση

Η ERGO προωθεί νέους κανονισμούς πωλήσεων

Η Euroins παρουσίασε νέα προϊόντα κατοικίας και προσωπικού ατυχήματος

ΜΕΛΕΤΗ

ΕΚΚΕ-Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η οικογένεια παραμένει καθολική αξία στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

--Αποκαλυπτήρια της προτομής του Δημήτρη Κοντομηνά στα κεντρικά γραφεία της Interamerican.Διαβάστε πως η εταιρεία τίμησε την προσφορά του στην εταιρεία, αλλά και στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και της κοινωνίας.

--Διαβάστε για τη συνάντηση ασφαλιστών και αντασφαλιστών στην Ύδρα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΥΓΕΙΑ

Όλα τα νέα από τον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι του ΝΑΙ και κυρίως οι Άρης Μπερζοβίτης και Ανθή Αγγελοπούλου.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γνωρίστε το αυτοκίνητο RENAULT RAFALE με Τεχνητή Νοημοσύνη & συστήματα ADAS που μειώνουν τα ατυχήματα.

Διαβάστε ακόμη, άρθρα, αναλύσεις, μελέτες και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ερευνητική ματιά.

 

 

Γίνε συνδρομητής