Αλέξανδρος Σαρηγεωργίου: Το μεγάλο μας στοίχημα να μπει η ασφάλιση σε κάθε σπίτι!

«Να μπει η ασφάλιση σε κάθε σπίτι»

 

Με βαρυσήμαντη συνέντευξη του Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου προέδρου της ΕΑΕΕ, αντιπροέδρου της Insurance Europe, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Eurolife FFH, στον Κωστή Σπύρου κυκλοφορεί το Ασφαλιστικό ΝΑΙ.

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου στην έκτη θητεία του στην θέση του προέδρου της ΕΑΕΕ μιλάει για τα σημαντικά βήματα και τις μεγάλες αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά, για τις αποφασιστικές κινήσεις που χρειάζονται από την πλευρά της πολιτείας, αλλά και για την... φωτογραφία και τις... σβούρες. Εστιάζει στην «εκπαίδευση» των πολιτών, της επιχειρηματικής κοινότητας, της πολιτείας, για τους κινδύνους που απειλούν την οικονομία και κοινωνία από φυσικές καταστροφές και τις λύσεις που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να κατορθώσουμε η ασφάλιση να μπει σε κάθε σπίτι στη χώρα και να μικρύνει το μεγάλο κενό προστασίας, κάτι το οποίο θα ωφελήσει τους πολίτες και το κράτος», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

 

ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

 

Διαβάστε στα επίκαιρα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για τη «Δημοκρατία και Παραπληροφόρηση».

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς γράφει για την τεχνική της Παραπληροφόρησης για τις πηγές,τους στόχους τη δύναμη και τις επιστημονικές ρίζες της Παραπληροφόρησης.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 

Στην Εθνική Ασφαλιστική στοχεύουν σωστά
Στην Generali Hellas το «ένα συν ένα» κάνει περισσότερο από δυο

 

ΦΑΚΕΛΟΙ

 

Ασφαλιστική Απάτη
Διαβάστε παραδείγματα ασφαλιστικής απάτης στην Ελλάδα, τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και ποιες είναι οι πρωτοβουλίες της ΕΑΕΕ

Πώς να αυξήστε το εισόδημά σας
40 σελίδες με ιδέες και προτάσεις από ειδικούς ... που το ξαναέκαναν

Πόσα λεφτά χρειάζομαι για να γίνω ευτυχισμένος;
Γράφει η ψυχολόγος – συγγραφέας Δρ Σμαρούλα Παντελή

Πόσο κοστίζει η ευτυχία;
Γράφει ο Βαγγέλης Βερτόπουλος - ψυχολόγος/MSc αθλητικός ψυχολόγος

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Κωνσταντίνος Κυρανάκης υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Αθήνας
H ασφάλιση κατοικίας πρέπει να γίνει υποχρεωτική

 

ΆΡΘΡΟ ΕΚΔΟΤΗ: Το νερό, οι νεοέλληνες, το ύδωρ και οι Υάδες στον ουρανό!

 

Διαβάστε για τις Υάδες τις ηρωίδες της Ελληνικής μυθολογίας που μεταμορφώθηκαν στον ομώνυμο αστερισμό (Υάδες),για το νερό, το ύδωρ, το υγρόν δώρον όπως το αποκαλούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, πως το βλέπουν οι συνάνθρωποί μας και πόσο το προσέχουν. Για τη λέξη ύδωρ, όπου οι Έλληνες αναγνώρισαν το ύψιλον που δείχνει συγκέντρωση υγρών και το δωρ του δώρον για τον Οδυσσέα Ελύτη που γράφει ότι «το Υ είναι το πιο Ελληνικό γράμμα. Μια υδρία...».

Για τους σύγχρονους ανθρώπους των πωλήσεων (και οι ασφαλιστές) που απέκτησαν τον τίτλο «πωλητής» από τον θαλάσσιο θεό Πρωτέα που τριγυρνούσε στα θαλάσσια νερά όπως διαβάζουμε στην Οδύσσεια: «πωλείται τις γέρων, άλιος, αθάνατος, Πρωτεύς».

Το νερό είναι το υγρό Δώρο, του Θεού προς τον άνθρωπο και οι άνθρωποι χωρίς νερό δεν μπορούν να ζήσουν, γράφει στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου, που όλοι πρέπει να διαβάσουμε.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΥΓΕΙΑ

 

Διαβάστε σε 40 σελίδες όλα τα νέα από τον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι του ΝΑΙ και κυρίως οι Άρης Μπερζοβίτης και Ανθή Αγγελοπούλου.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ του συνεργάτη-ανταποκριτή μας στην Κύπρο δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη για την ακτινογραφία της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς και τις υψηλές επιδόσεις που καταγράφει η παραγωγή ασφαλίστρων το 2022.

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 

Γνωρίστε το αμιγώς ηλεκτρικό HYUNDAI IONIQ 6 που προσφέρει τεράστια αυτονομία και μοναδική ασφάλεια
Διαβάστε ακόμη, άρθρα, αναλύσεις, μελέτες και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.
Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ερευνητική ματιά.

Γίνε συνδρομητής