Τεύχος 157, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2015

  • Αποκλειστική συνέντευξη του Gabriel Bernardino προέδρου της EIOPA στον Λάμπρο Καραγεώργο.
  • Ο Μάνος Μάρκογλου διευθυντής υποκαταστήματος της Metlife σε μια σπάνια συνέντευξη στον Κωστή Σπύρου μιλάει για όλα.
  • 16 στελέχη της αγοράς αποκαλύπτουν στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ τους στόχους για το 2016.
  • Κοινωνική Ασφάλιση. Τι ισχύει για τα ειδικά ταμεία με το νέο ασφαλιστικό. Όλες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστές.
  • «ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ». Εκτενές ρεπορτάζ από τα εγκαίνια της έκθεσης ,που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής.
  • Χριστούγεννα, ο ηγεμών της Συρίας Κυρήνιος και λόγοι περί Αυτογνωσίας και Θεογνωσίας, ένα επίκαιρο άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου.
  • «Ταξιδέψτε» με το ΝΑΙ στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Με αποκλειστική συνέντευξη του Gabriel Bernardino προέδρου της EIOPA στον Λάμπρο Καραγεώργο κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το εορταστικό Ασφαλιστικό ΝΑΙ.
Ο Gabriel Bernardino δίνοντας με την συνέντευξη του ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, λίγες ημέρες πριν την εφαρμογή του Solvency ΙΙ, υπογραμμίζει ότι η οδηγία ενισχύει τον σεβασμό στην ιδιωτική ασφάλιση και στέλνει μέσω του ΝΑΙ μήνυμα στους Έλληνες ασφαλιστές!
Διαβάστε επίσης:
Ο Μάνος Μάρκογλου διευθυντής υποκαταστήματος της Metlife σε μια σπάνια συνέντευξη στον Κωστή Σπύρου μιλάει για όλα! Για τα πρώτα του συμβόλαια στην Νέα Υόρκη το 1956, για την πανεπιστημιακή του πορεία, για την γνωριμία του με την Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν και κουμπάρος στο γάμο του και για τον ασφαλιστικό Κλάδο. Δείτε επίσης ανέκδοτες φωτογραφίες από την ζωή του ασφαλιστή-θρύλου.
16 στελέχη της αγοράς αποκαλύπτουν στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ τους στόχους για το 2016! Σπύρος Μαυρόγαλος, Σοφία Ρατσιάτου, Giuseppe Zorgno, Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, και 12 ακόμη στελέχη μιλάνε για την στρατηγική ανάπτυξης στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί με τα Capital Controls και εν αναμονή της εφαρμογής της οδηγία Solvency II.
«ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ». Εκτενές ρεπορτάζ από τα εγκαίνια της έκθεσης ,που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής. Δέκα σελίδες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Χριστούγεννα, ο ηγεμών της Συρίας Κυρήνιος και λόγοι περί Αυτογνωσίας και Θεογνωσίας, ένα επίκαιρο άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου.
«Ταξιδέψτε» με το ΝΑΙ στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, που υπήρξε ο φάρος ο πνευματικός και ο άξονας πάνω στον οποίο κινήθηκαν η ζωή και η εξέλιξη των Ελλήνων της Αιγύπτου.
Κοινωνική Ασφάλιση. Τι ισχύει για τα ειδικά ταμεία με το νέο ασφαλιστικό. Όλες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστές!
Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITINGμία ξεχωριστή ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις!

Γίνε συνδρομητής