Τεύχος 196, Μάιος - Ιούνιος 2022

  • Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Basler, μέλος του ομίλου Baloise - μετόχου της Ατλαντικής Ένωσης, Dr. Juerg Schiltknecht στον Εκδότη Ευάγγελο Σπύρου

  • Συνέντευξη του David Howden, ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου του ασφαλιστικού Ομίλου Howden στον Κωστή Σπύρου

  • Άρθρο Εκδότη: Γιατί οι άνθρωποι ψάχνουν «αυθεντίες» ηγέτες;

  • Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς: «Η Γλώσσα μας»

  • Πωλήσεις: Διαβάστε όλα όσα απαιτεί ένα σύγχρονο service, που είναι η συνέχεια της πώλησης

  • Το Ασφαλιστικό ΝΑΙ ήταν στην Ύδρα και απαθανάτισε τις σημαντικότερες στιγμές της συνάντησης ασφαλιστών και αντασφαλιστών

  • Open House Chania: Αρχιτεκτονικό «ταξίδι» σε 15 εμβληματικά κτίρια των Χανίων

  • Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά: Η πορεία των τριών χρόνων λειτουργίας του ΓεΣΥ

  • Εκδήλωση της Atradius στη Λευκωσία, για τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρείας

Με αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Basler, μέλος του ομίλου Baloise - μετόχου της Ατλαντικής Ένωσης, Dr. Juerg Schiltknecht κυκλοφορεί το  Ασφαλιστικό ΝΑΙ! Ο Dr. Juerg Schiltknecht, εξέχουσα και ισχυρή προσωπικότητα της ευρωπαϊκής και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, εκφράζει την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του στην Ατλαντική Ένωση μιλώντας στο «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» και στον Εκδότη Ευάγγελο Σπύρου.

Ο Dr. Juerg Schiltknecht, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ατλαντικής Ένωσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πολύχρονη και σταθερή συνεργασία του ομίλου Baloise με την Ατλαντική Ένωση, «ισχυροποιείται όλο και περισσότερο χρόνο με το χρόνο», ενώ αναφερόμενος στην στρατηγική της  Baloise τονίζει ότι στηρίζεται σε τέσσερις έννοιες: Επικέντρωση, Ανασχεδιασμός, Διαφοροποίηση και Μετασχηματισμός.

Διαβάστε την συνέντευξη και αποκωδικοποιήστε τα μηνύματα που στέλνει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
David Howden, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ασφαλιστικού Ομίλου Howden
Διαβάστε μία ακόμη σημαντική συνέντευξη του David Howden, ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου του ασφαλιστικού Ομίλου Howden στον Κωστή Σπύρου.
Ο David Howden, υπέρμαχος της ασφάλισης, στέλνει σαφές μήνυμα στην αγορά για εξαγορές και ανάπτυξη.

Πωλήσεις 
Διαβάστε όλα όσα απαιτεί ένα σύγχρονο service, που είναι η συνέχεια της πώλησης. Ποιες είναι οι τρεις φάσεις του προγράμματος εξυπηρέτησης, πώς τα ρομπότ μπορούν να βοηθήσουν τους ασφαλιστές και αναλυτικά τι είναι η ρομποτική στον ασφαλιστικό κλάδο.

Άρθρο Εκδότη: Γιατί οι άνθρωποι ψάχνουν «αυθεντίες» ηγέτες;
Διαβάστε τις σκέψεις του εκδότη για τις «αυθεντίες» στη ζωή, στην πολιτική, στην κοινωνία, στην οικογένεια, στις επαγγελματικές σχέσεις, στις εταιρείες, στην εκπαίδευση. 

Διαβάστε στα επίκαιρα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για την «Γλώσσα μας».
Η γλώσσα είναι πνεύμα η ίδια και συγχρόνως φορέας του πνεύματος, αξία η ίδια και μαζί φορέας όλων των αξιών του πολιτισμού, γράφει στο άρθρο του ο  καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς.

22ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Ύδρας
Το Ασφαλιστικό ΝΑΙ ήταν στην Ύδρα και απαθανάτισε τις σημαντικότερες στιγμές της συνάντησης ασφαλιστών και αντασφαλιστών.

Open House Chania: Αρχιτεκτονικό «ταξίδι» σε 15 εμβληματικά κτίρια των Χανίων
Διαβάστε για την πρωτοβουλία που έχει αγκαλιαστεί σε όλο τον κόσμο και φιλοξένησαν φέτος για πρώτη φορά τα Χανιά. Ένα αφιέρωμα με πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλες τις δράσεις.

ΥΓΕΙΑ 
Διαβάστε όλα τα νέα από τον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Άρης Μπερζοβίτης και Ανθή Αγγελοπούλου.

Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά
Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ του συνεργάτη-ανταποκριτή μας στην Κύπρο δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη σχετικά με την πορεία των τριών χρόνων λειτουργίας του ΓεΣΥ.

Atradius
Διαβάστε ακόμη ρεπορτάζ από την εκδήλωση με τίτλο «Meet the Team», που διοργανώθηκε στη Λευκωσία, για τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρείας.

Διαβάστε άρθρα, αναλύσεις, μελέτες και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Επίσης, την ενότητα Αυτοκίνητο που επιμελείται ο συνεργάτης μας Γιώργος Μούζος.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING, μία μοναδική ενότητα με ερευνητική ματιά και αποκαλύψεις συλλεκτικές.

 

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση (πατήστε το σύμβολο + (zoom in) για μεγαλύτερη μεγέθυνση).

Γίνε συνδρομητής