Τεύχος 195, Μάρτιος - Απρίλιος 2022

  • Αποκλειστική συνέντευξη της διευθύνουσας συμβούλου της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II κ. Μαριάννας Πολιτοπούλου στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ και τον εκδότη κ. Ευάγγελο Σπύρου
  • Αφιέρωμα 26 σελίδων στο Δημήτρη Κοντομηνά
  • Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς: «Η θέαση του Μυστηρίου, ως πράξη αποκαλυπτική στον Γρηγόριο Νύσσης και ο θάνατος του θανάτου στη Σταύρωση και την Ανάσταση»
  • Επαγγελματικά Ταμεία: Ισότιμα φορολογικά κίνητρα και ενίσχυση της εποπτείας δρομολογεί η κυβέρνηση
  • Τα μηνύματα της διαδικτυακής συζήτησης για την υγεία και την ασφάλιση υγείας του ΕΚΠΑ MBA
  • Motivation στην ενότητα Πωλήσεις

Σπουδαία επιχειρηματική κίνηση χαρακτηρίζει την απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife, η οποία πλέον έχει μετονομαστεί σε NN Hellas II, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ και τον εκδότη κ. Ευάγγελο Σπύρου.

«Επιδίωξή μας είναι η δημιουργία όχι απλώς της μεγαλύτερης ασφαλιστικής στη χώρα με τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά εκείνης που θα ηγηθεί του κλάδου και θα οδηγήσει τις εξελίξεις. Έπειτα από δεκαετίες επαγγελματικής πορείας είμαι ευτυχής που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτό το ταξίδι με συνοδοιπόρο την ομάδα μου» τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Πολιτοπούλου.

Τονίζει ακόμη ότι θα αξιοποιηθούν οι άνθρωποι και των δύο εταιρειών για τη δημιουργία μιας νέας, δυνατής και ευέλικτης ομάδας, ικανής να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις και τις ευκαιρίες της εποχής και του κλάδου, ενώ για την Τράπεζα Πειραιώς σημειώνει ότι η συγχώνευση την επηρεάζει μόνο θετικά.

Γνωστοποιεί ότι η συνένωση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022,ενώ για τη συγχώνευση των δικτύων αναφέρει ότι ζητούμενο είναι η ενοποίηση της λειτουργίας των δύο δικτύων αποκλειστικής συνεργασίας στις αρχές του 2023, με εμπλουτισμό των εργαλείων, αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και πρόσβαση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από έναν αναπτυξιακό κανονισμό πωλήσεων.

Ερωτηθείσα για τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης, υπογραμμίζει ότι για την ΝΝ στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος και κύριο μέλημά μας είναι να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του και να τις καλύψουμε με επιτυχία, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα ασφάλειας. Αναφερόμενη στις αλλαγές της ασφαλιστικής αγοράς τονίζει ότι οφείλει να εξελίσσεται και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Αναφορικά με την ηγεσία εκτιμά ότι δεν έχει συνταγές και ότι κάθε ηγέτης έχει ένα πολυσύνθετο και απαιτητικό ρόλο σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές απρόβλεπτο περιβάλλον.

Ερωτηθείσα και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στην προεδρία της ΕΑΕΕ σημειώνει ότι λόγω των πολλών απαιτήσεων της θέσης της στην εταιρεία δεν το σκέφτεται, αλλά θα συμβάλλει με τον ρόλο της στην ΕΑΕΕ για την ανάπτυξη της αγοράς.

Στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ που κυκλοφορεί διαβάστε ακόμη:

- Ένα αφιέρωμα 26 σελίδων στο Δημήτρη Κοντομηνά. Η πορεία του χαρισματικού ηγέτη μέσα από αναφορές συνεργατών του, με αποκλειστικές φωτογραφίες.

- Επίκαιρη Επιφυλλίδα- Άρθρο του καθηγητή Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρη Φιλ. Κωσταρά με τίτλο «Η θέαση του Μυστηρίου, ως πράξη αποκαλυπτική στον Γρηγόριο Νύσσης και ο θάνατος του θανάτου στη Σταύρωση και την Ανάσταση».

- Επαγγελματικά Ταμεία: Ισότιμα φορολογικά κίνητρα και ενίσχυση της εποπτείας δρομολογεί η κυβέρνηση

- Τα μηνύματα της διαδικτυακής συζήτησης για την υγεία και την ασφάλιση υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών MBA με ομιλτές την κα Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάδος, τον δρα Βασίλη Αποστολόπουλο, CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τον καθηγητή κ. Ιωάννη Υφαντόπουλο, ακαδημαϊκό συντονιστή του University of Athens MBA.

- Τη δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ, το εξαιρετικό θέμα Motivation στην ενότητα Πωλήσεις και όλες τις εξελίξεις στην υγεία και τα νέα ιατρικά επιτεύγματα.

Και όπως πάντα, το Ασφαλιστικό Underwriting μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

 

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση (πατήστε το σύμβολο + (zoom in) για μεγαλύτερη μεγέθυνση).

Γίνε συνδρομητής