Τεύχος 156, Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2015

  • Mεγάλο αφιέρωμα στην Υγεία. Οι ασφαλιστικές εταιρίες αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα και την αναγκαιότητα των ασφαλιστηρίων Υγείας.
  • Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση. 
  • Είναι καλό να «ακούει» ο ασφαλιστής τον πελάτη του και γιατί. Κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι απαντούν στο ρεπορτάζ του Ασφαλιστικού ΝΑΙ.
  • Διαβάστε στις πωλήσεις, πώς θα γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας.
  • Αποστολή στο ετήσιο ραντεβού αντασφαλιστών που πραγματοποιήθηκε για 59η χρονιά στο Μόντε Κάρλο.
  • Οι μεσίτες χαμένοι στη μετάφραση των big data. 
  • Συνεντεύξεις από ανθρώπους τις αγοράς.
  • Απόψεις και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών.

Mε μεγάλο αφιέρωμα στην Υγεία κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 150 σελίδες!

Οι ασφαλιστικές εταιρίες αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα και την αναγκαιότητα των ασφαλιστηρίων Υγείας, τα οποία αποκτούν μεγάλη αξία στις μέρες μας, καθώς έρχονται να καλύψουν τη βασική ανάγκη για αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Φάκελος Κοινωνική Ασφάλιση. Ένα αφιέρωμα που δεν πρέπει να λείπει από τα χέρια των ασφαλιστών. Διαβάστε τι αλλάζει στα συντάξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανατροπή στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.

Ασφαλιστές καλύτερα να ακούτε παρά να μιλάτε… Είναι καλό να «ακούει» ο ασφαλιστής τον πελάτη του και γιατί. Κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι απαντούν στο ρεπορτάζ του Ασφαλιστικού ΝΑΙ.

Διαβάστε στις πωλήσεις, πως θα γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας. Και ένα ενδιαφέρον άρθρο ειδικού επιστήμονα για την Πρόληψη συνδρόμου επαγγελματικής εξουθένωσης (Burn out).

Αποστολή στο Μόντε Κάρλο. Το Ασφαλιστικό ΝΑΙ πήγε και στο ετήσιο ραντεβού αντασφαλιστών που πραγματοποιήθηκε για 59η χρονιά στο διάσημο τουριστικό θέρετρο.

Οι μεσίτες χαμένοι στη μετάφραση των big data. Ένας χρήσιμος οδηγός για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις νομικές τους συνέπειες και την επίδρασή τους στο έργο του μεσίτη που εξέδωσε η Ένωση Βρετανών Μεσιτών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με την Allianz και την κορυφαία δικηγορική εταιρεία DAC Beachcroft.

Διαβάστε ακόμη, συνεντεύξεις από ανθρώπους τις αγοράς, απόψεις και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών. Και όπως πάντα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING δύο μοναδικές ενότητες με συναισθηματική χροιά και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής