Τεύχος 187, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020

 • Απαντήσεις στο ερώτημα ποιο είναι το εμβόλιο για την ασφαλιστική αγορά

 • Ρεπορτάζ του Κωστή Σπύρου με προτάσεις που καταθέτουν τα στελέχη ασφαλιστικής αγοράς για την επόμενη ημέρα
 • Διαβάστε στα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Άγιο Βασίλειο
 • Άρθρο Εκδότη: «Με «λευκά πανιά» ας υποδεχθούμε το 2021, κρατώντας τον «μίτο της Αριάδνης»
 • Η Περιπλάνηση μέσα στο Χρόνο, γράφει ο ομ. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς
 • Άρθρα των Ν. Σωφρονά, Σμ. Παντελή και Β. Βερόπουλου
 • ALLIANZ: Διαβάστε γιατί ανοίγει τον δρόμο στο αύριο της ασφάλισης αυτοκινήτου
 • Συνέντευξη Θεόδωρου Καρούτζου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Affidea Ελλάδος στον Λάμπρο Καραγεώργο
 • Ασφαλιστικό Σύστημα Τριών Πυλώνων: Μια άλλη ανάγνωση και μια ιστορική αναδρομή από το 1992 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
 • Ρεπορτάζ υγείας από Άρη Μπερζοβίτη και Ανθή Αγγελοπούλου
 • Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά: Ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας στην Κύπρο Γιάννη Σεϊτανίδη

Απαντήσεις στο ερώτημα ποιο είναι το εμβόλιο για την ασφαλιστική αγορά, δίνουν υψηλόβαθμα στελέχη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ, που κυκλοφορεί.

Αναδιάρθρωση, ρευστότητα, επαγγελματισμός είναι μερικές από τις προτάσεις που καταθέτουν τα στελέχη ασφαλιστικής αγοράς στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ για την επόμενη ημέρα και θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του Κωστή Σπύρου.

Διαβάστε στα "ΣυΝΑΙσθηματικά" για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Άγιο Βασίλειο, θυμηθείτε τα κλικ των φωτογραφικών μηχανών σαν βγάζαμε φωτογραφίες τις γιορτές, με χριστουγεννιάτικα δέντρα,με Αϊ-Βασίληδες στο δρόμο, στο "ΜΙΝΙΟΝ" πριν το κάψουν, σε βιτρίνες, σε μαγαζιά με παιχνίδια, "με τη μαμά", "με τον μπαμπά", 'με τον παππού',στη γιορτή του σχολείου, στο Δημαρχείο, στην πλατεία δίπλα στη φάτνη και τον Αϊ-Βασίλη,εικόνες που μας γεμίζουν νοσταλγία ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα που ακόμη και τα κάλαντα θα είναι σε καραντίνα. Διαβάστε και μια άποψη του Προέδρου ΕΑΕΕ Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου για τις παιδικές σβούρες και την ισορροπία στο management.

Στην εποχή των αγορών με click away διαβάστε ένα βιωματικό ρεπορτάζ με τα παιχνίδια των παιδιών την εποχή που έπαιζαν με ένα 'αλογάκι΄που το έφτιαχνε η μάνα με φρέσκο κολοκύθι, με τέσσερα πόδια από σπίρτα ή ξύλα...

Άρθρο Εκδότη: «Με «λευκά πανιά» ας υποδεχθούμε το 2021, κρατώντας τον «μίτο της Αριάδνης»

Το "καράβι" ιδεών των Χριστουγέννων και το νόημά τους είναι ένα καλό ξεκίνημα. Μπείτε στις εκκλησίες και πάρτε εισιτήρια πρώτης θέσεως για να ανοιχθείτε στα πέλαγα του Νου. Και μην ξεχάσετε να αλλάξετε τα πανιά! Αισιόδοξα, άσπρα, νικηφόρα,, γράφει στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου, που όλοι πρέπει να διαβάσουμε.

Η Περιπλάνηση μέσα στο Χρόνο

"Ο χώρος και ο χρόνος είναι παντού, μας περιβάλλουν. Όμως δεν είναι κάτι απτό, κάτι εκτατό, χειροπιαστό, πρόχειρο ή παρευρισκόμενο, ώστε να μπορούμε να το συλλάβουμε. Αν θελήσουμε να τα κάνουμε αντικείμενο, χάνονται. Παρά ταύτα, υπάρχουν, όπως υπάρχουμεκι εμείς, που βιώνουμε το χώρο και το χρόνο και σχηματίζουμε χωροχρονική αντίληψη. Η αντίληψη του χώρου θέτει ταυτόχρονα και την αντίληψη του χρόνου" γράφει στην ενότητα ΕΠΕΦΥΛΛΙΔΕΣ ο ομ. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς.

Ασφαλιστικό Σύστημα Τριών Πυλώνων:

Μια άλλη ανάγνωση και μια ιστορική αναδρομή από το 1992 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Βροχερές Μέρες

Διαβάστε γιατί είναι αναγκαίο και επιθυμητό το ψηφιακό μοντέλο ασφαλιστικών εργασιών καθώς οι κίνδυνοι παραμένουν και οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές καλούνται να τους αντιμετωπίσουν, στις επόμενες "βροχερές" ημέρες. Γράφει ο Νίκος Σωφρονάς.

ALLIANZ

Διαβάστε γιατί ανοίγει τον δρόμο στο αύριο της ασφάλισης αυτοκινήτου

Ψυχολογία

Για τα Χριστούγεννα αλλιώς γράφει η Δρ. Σμαρούλα Παντελή.

Για το πώς να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τα φετινά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και να αποκτήσουν θετική νοοτροπία, γράφει ο Βαγγέλης Βερτόπουλος.

Συνέντευξη: Θεόδωρος Καρούτζος Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος

Διαβάστε τι λέει στον Λάμπρο Καραγεώργο για νέα διαγνωστικά πρότυπα, τις προϊοντικές λύσεις που προσφέρει η Affidea και για την συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες. 15 χρόνια Affidea!

Διαβάστε επίσης σε 40 σελίδες όλα τα νέα από τον χώρο δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Άρης Μπερζοβίτης και Ανθή Αγγελοπούλου.

Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας στην Κύπρο Γιάννη Σεϊτανίδη για τα τεστ αντοχής των ασφαλιστικών εταιρειών.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις. Τι γνωρίζετε για το Νοσοκομεία Άγιος Σάββας;

Ζητήστε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ στα περίπτερα, στις ασφαλιστικές εταιρίες και στο διαδίκτυο!

 

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση (πατήστε το σύμβολο + (zoom in) για μεγαλύτερη μεγέθυνση).

Γίνε συνδρομητής