Τεύχος 183, Μάρτιος - Απρίλιος 2020

  • Η ελληνική οικονομία και η ασφαλιστική αγορά μετά την πανδημία
  • Επανεκίνηση. Διαβάστε γιατί είναι η λέξη κλειδί, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και την ασφαλιστική αγορά, αυτήν την περίοδο
  • Συναισθηματικά: Ο ρόλος των Ελλήνων ασφαλιστών στην Επανάσταση του 1821 και οι σχέσεις τους με τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και την Φιλική Εταιρεία
  • Άρθρο του εκδότη. Τα «ζωάγρια» και οι ασφαλιστές στην εποχή του κορωναϊού!

Με πλούσια και επίκαιρη ειδησεογραφία αφιερωμένη στην επόμενη μετά τον κορονοϊό ημέρα της ασφαλιστικής αγοράς, κυκλοφορεί το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ!

Διαβάστε:

- Την ενότητα Συναισθηματικά, για το ρόλο των Ελλήνων ασφαλιστών στην Επανάσταση του 1821 και τις σχέσεις τους με τον Αλέξανδρο Υψηλάντη και την Φιλική Εταιρεία.

- Η ελληνική οικονομία και η ασφαλιστική αγορά μετά την πανδημία. 
Κορυφαίοι παράγοντες της ασφαλιστικής αγορά, καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφοι, αρθρογραφούν διερευνώντας την επόμενη ημέρα της χώρας, της οικονομίας, της υγείας και του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

- Επανεκίνηση. Διαβάστε γιατί είναι η λέξη κλειδί, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και την ασφαλιστική αγορά, αυτήν την περίοδο. 
Σημαντικοί άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό κλάδο καταθέτουν την άποψη τους για την "επανεκίνηση" και πως οι πωλήσεις θα επανέλθουν στα προ πανδημίας επίπεδα αλλά και υψηλότερα.

Άρθρο του εκδότη. Τα «ζωάγρια» και οι ασφαλιστές στην εποχή του κορωναϊού!

- Επίσης, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής