Τεύχος 181, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2019

  • Αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στον Κωσταντίνο Σπύρου
  • Ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπαίνει σε μία νέα δεκαετία! Πώς θα την υποδεχθεί;
  • Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: Ο παρατηρητής και ποιητής των Χριστουγέννων
  • Άρθρο εκδότη: «Χρόνια πολλά με υγεία πολύπλαγκτε και πολύπονε άνθρωπε!»
  • Θα είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι οι άνθρωποι στις γιορτές; Γράφει ο Βαγγέλης Βερτόπουλος
  • Η χαρά όχι μόνο δεν είναι ντροπή, ούτε απλά είναι δικαίωμα. Η χαρά είναι υποχρέωση! Η χαρά είναι το ζητούμενο, γράφει η Σμαρούλα Παντελή
  • Διαβάστε για την σύγχρονη οργάνωση εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Νίκου Σοφρωνά
  • Συνέντευξη: Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης
  • ΑΧΑ Ασφαλιστική: Νέες υπηρεσίες που κάνουν την ασφάλιση ελκυστική!
  • Αποστολή στην Κύπρο

Με αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στον Κωσταντίνο Σπύρου κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το χριστουγεννιάτικο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 180 σελίδες.

Ο κ. Σταϊκούρας στην συνέντευξη του επισημαίνει τον σημαντικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης για την προστασία των νοικοκυριών και την ενίσχυση της οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Επίσης, προαναγγέλλει περαιτέρω μειώσεις φόρων και εισφορών και τονίζει ότι η Ελλάδα σωρεύει κεφάλαιο αξιοπιστίας, γυρίζει οριστικά σελίδα και μπορεί να ατενίζει με ρεαλιστική αισιοδοξία το μέλλον.

Ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπαίνει σε μία νέα δεκαετία! Πώς θα την υποδεχθεί;

15 ηγέτες της ασφαλιστικής αγοράς της χώρας γράφουν στο «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» για την ασφαλιστική αγορά του μέλλοντός μας, με αφορμή τη νέα κρίσιμη δεκαετία που ανατέλλει.

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: Ο παρατηρητής και ποιητής των Χριστουγέννων

Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» στην ενότητα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2020, για τους αναγνώστες του «ρίχνει» ματιές ευγνωμοσύνης στον μεγάλο μας συγγραφέα Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Δημοσιεύει μάλιστα για πρώτη φορά το γενεαλογικό δέντρο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με σημειώσεις του κ. Βασίλη Καραθάνου, συζύγου της Μόρφως Δημητρίου Μιτζέλου, το γένος Θεοδοσίου, εγγονού της αδελφής του Παπαδιαμάντη. Αυτά τα Χριστούγεννα, γευθείτε το νόημα των Χριστουγέννων με ξεναγό καθοδηγητή τον Παπαδιαμάντη μας!

Και επειδή η ευχή «Χρόνια Πολλά με υγεία» θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σαν πρώτη επιθυμία όλων, διαβάστε το άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου «Χρόνια πολλά με υγεία πολύπλαγκτε και πολύπονε άνθρωπε!».

Συνέντευξη: Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης

Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» είχε μια συνομιλία μαζί του για τα δίκτυα πωλήσεων της Eurolife ERB που διευθύνει. Ο κ. Δελένδας στη συνέντευξή του εκφράζει την ικανοποίησή του για τα παραγωγικά αποτελέσματα της Eurolife ERB και παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον του κλάδου.

ΑΧΑ Ασφαλιστική: Νέες υπηρεσίες που κάνουν την ασφάλιση ελκυστική!

Διαβάστε ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της για απλή και γρήγορη ασφάλιση.

Και επίκαιρα άρθρα για τις γιορτές που έρχονται!

Θα είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι οι άνθρωποι στις γιορτές; Γράφει ο Βαγγέλης Βερτόπουλος.
Η χαρά όχι μόνο δεν είναι ντροπή, ούτε απλά είναι δικαίωμα. Η χαρά είναι υποχρέωση! Η χαρά είναι το ζητούμενο, γράφει η Σμαρούλα Παντελή.
Εκπαίδευση

Διαβάστε για την σύγχρονη οργάνωση εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Νίκου Σοφρωνά.

Αποστολή στην Κύπρο

Το Ασφαλιστικό ΝΑΙ πήγε στην Κύπρο, παρακολούθησε το συνέδριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία με τη συμμετοχή, 545 συνέδρων από την Κύπρο και το εξωτερικό και μεταφέρει τον παλμό από την κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα, παρουσιάζει τα συμπεράσματα της έρευνας μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών

CMRC - Cypronetwo.

Διαβάστε ακόμη, μελέτες, αναλύσεις, ειδήσεις, καθώς και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών και των θεραπευτηρίων υγείας με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις

Γίνε συνδρομητής