- Αφιέρωμα στην τέχνη, την περίθαλψη των Ελλήνων αλλά και τον στόλο αυτοκινήτου κατά το 1940
- Συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρου Καρούτζου
- Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τα θέματα που απασχόλησαν το διεθνές ασφαλιστικό συνέδριο της Ύδρας
- Έρευνα του ΝΑΙ για τις καλύψεις των ασφαλιστικών εταιρειών στο τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας
- Έρευνα του ΝΑΙ για τα σχέδια που υλοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες το τελευταίο τρίμηνο του έτους προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους στις πωλήσεις
- Ενδιαφέροντα άρθρα στο τομέα της ψυχολογίας
- Με ένα αφιέρωμα, που θα συζητηθεί, στην 28η Οκτωβρίου 1940 και πολλά θέματα που απασχολούν την ελληνική ασφαλιστική αγορά κυκλοφορεί το περιοδικό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ.
Από τα θέματα του τεύχους ξεχωρίζουμε:
Το αφιέρωμα στην τέχνη, την περίθαλψη των Ελλήνων αλλά και τον στόλο αυτοκινήτου κατά το 1940.
Την συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρου Καρούτζου ο οποίος υπογραμμίζει ότι «Θέλουμε να είμαστε πάντα στην ηγετική θέση!»
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τα θέματα που απασχόλησαν το διεθνές ασφαλιστικό συνέδριο της Ύδρας και ειδικότερα τι συζητήθηκε για τη νέα επικουρική σύνταξη.
Έρευνα του ΝΑΙ για τις καλύψεις των ασφαλιστικών εταιρειών στο τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας.
Επίσης, μεγάλη έρευνα του ΝΑΙ για τα σχέδια που υλοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες το τελευταίο τρίμηνο του έτους προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους στις πωλήσεις.
Ενδιαφέροντα άρθρα στο τομέα της ψυχολογίας με τίτλο «Μήπως η Εταιρεία σας πάσχει από κατάθλιψη;» και «Μην αφήνετε τους εαυτούς σας και τους συνεργάτες σας να μελαγχολούν!»
Και όπως πάντα, πλούσιες σελίδες για την Υγεία, την Κύπρο, το Αυτοκίνητο που, μαζί με την περισσότερο διαβασμένη στήλη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς το «Ασφαλιστικό underwriting», προσφέρουν μία ενδιαφέρουσα ασφαλιστική ύλη χρήσιμη σε κάθε ένα που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο και όχι μόνο.