Τεύχος 179, Ιούλιος - Αύγουστος 2019

  • Έρευνα για «για την πολιτική αποζημιώσεων» που ακολουθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες στα νοσηλευτήρια
  • Ξένα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών που εργάζονται εδώ μιλούν για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τις εταιρείες τους
  • Άρθρο Εκδότη: «Η ασφαλιστική επιχείρηση και ο ασφαλιστής Πωλείται!»
  • Συναισθηματικά: 10 Έλληνες ποιητές για τη θάλασσα
  • Πωλήσεις: «Μπορεί να με προδώσει, αλλά δεν μπορεί να με πληγώσει»!
  • Σελίδες Κύπρου: Μίνι μεταρρύθμιση στις κοινωνικές ασφαλίσεις

Με έρευνα για «για την πολιτική αποζημιώσεων» που ακολουθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες στα νοσηλευτήρια, κυκλοφορεί το νέο πολυσέλιδο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. 

Υψηλόβαθμα στελέχη από Εθνική Ασφαλιστική, MetLife, Interamerican, Generali, Ατλαντική Ενωση, Μινέττα Ασφαλιστική, Συνεταιριστική Ασφαλιστική και CNP Ζωής τοποθετούνται στο θέμα «Γιατί οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν πληρώνουν πάντα απευθείας τα νοσοκομεία;»

Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ», δίνει βήμα σε ξένα στελέχη που εργάζονται στις εδώ ασφαλιστικές εταιρείες.

Ξένα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών που εργάζονται εδώ μιλούν για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τις εταιρείες τους. Ο κ. Vincent Teekens από την INTERAMERICAN, ο κ. Andreas Stefan Miltz από την Ergo και ο κ. Marc Guy Victor Sordoni από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική μιλάνε για Υγεία, Συνταξεις, Ανάπτυξη και Τεχνογνωσία. 

Άρθρο Εκδότη: «Η ασφαλιστική επιχείρηση και ο ασφαλιστής Πωλείται!»

Ασφαλιστική εταιρεία που δεν «πωλείται», δεν πηγαινοέρχεται, δεν τριγυρνά στην αγορά με έρευνες, με μελέτες, με παρουσία εις την κοινωνία δεν μπορεί να έχει γνήσια ανταλλαγή «εμπορευμάτων», δηλαδή την αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες που την πληρώνουν και ανταλλάσσουν τα χρήματά τους με υπηρεσίες. Πρέπει να πλησιάσουν το πελατολόγιο και να μάθουν από κοντά ανάγκες, παραλείψεις, κενά, επιθυμίες, παράπονα, επαίνους. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αυτοί που δεν είναι πωλητές, ως εταιρείες και ως άτομα δεν εννόησαν τη λέξη «πωλείται», γράφει στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου, που όλοι πρέπει να διαβάσουμε.

Συναισθηματικά: 10 Έλληνες ποιητές για τη θάλασσα

Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» προτρέπει να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ποιήματα για τη θάλασσα που έγραψαν δέκα μεγάλοι Έλληνες ποιητές. 

Πωλήσεις: «Μπορεί να με προδώσει, αλλά δεν μπορεί να με πληγώσει»!

Είναι σημαντικό να ενδυναμώνουμε μια νοοτροπία που ενισχύει την ανθεκτικότητά μας στις αντιξοότητες, όποια μορφή και αν έχουν αυτές γράφει ο Βαγγέλης Βερτόπουλος  

Προδομένοι ασφαλιστές, προδομένοι πελάτες

Σε μία συμφωνία τριών μερών (πελάτη – εταιρείας – ασφαλιστή), όταν κάποιος νιώσει προδομένος σημαίνει πως οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν δεν είναι σωστές και πλήρεις. Σε τέτοιες συμφωνίες ο στόχος πρέπει να είναι ένας. Να είναι όλοι ευχαριστημένοι υπογραμμίζει η Δρ. Σμαρούλα Παντελή.

Σελίδες Κύπρου: Μίνι μεταρρύθμιση στις κοινωνικές ασφαλίσεις

Ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας στην Κύπρο Γιάννη Σεϊτανίδη για την πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής να εξετάσει τη λειτουργία του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η οποία οδηγεί σε μια μίνι μεταρρύθμιση των υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του τρόπου λειτουργίας τους. 

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής