Τεύχος 178, Μάιος - Ιούνιος 2019

  • Μεγάλη έρευνα του ΝΑΙ για το «Πώς να ανανεώσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας»
  • «Συναισθηματικά»: Μεγάλο αφιέρωμα στις Φορεσιές της Κύπρου
  • Άρθρο Εκδότη: Ποιος ήταν ο Επειός, ο γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα, και τι διδάσκει στην καθημερινότητά μας;
  • Η λύση των επαγγελματικών ταμείων και οι  θέσεις  κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνταξιοδοτικό
  • Σελίδες Κύπρου: Ισχυρή κεφαλαιακή βάση για τις κυπριακές ασφαλιστικές

Με πολυσέλιδο αφιέρωμα στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών εταιρειών κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ.

Διαβάστε τη μεγάλη έρευνα του ΝΑΙ για το «Πώς να ανανεώσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας».

Ένα πολυσύνθετο θέμα που «αγγίζει»  και τους ανθρώπους των πωλήσεων, γιατί όσο πιο «φρέσκο», και πιο ανανεωμένο είναι το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών τόσο πιο πολύ «αέρα» δίνει και στις πωλήσεις.

Επικεφαλής των διευθύνσεων ανθρώπινου δυναμικού ασφαλιστικών εταιρειών καταθέτουν τις απόψεις τους στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας τοποθετούνται ο κ. Νίκος Δ. Σωφρονάς, γενικός διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών η κ. Σμαρούλα Παντελή ψυχολόγος με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και ο  ψυχολόγος- συγγραφέας, που εργάζεται με στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους, κ. Βαγγέλης Βερτόπουλος.

Παράλληλα το  Ασφαλιστικό ΝΑΙ δίνοντας έμφαση στην αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς, στις σελίδες «Συναισθηματικά» έχει μεγάλο αφιέρωμα στις Φορεσιές της Κύπρου.

Αφιερώνοντας  τα «Συναισθηματικά» στους αδελφούς Κυπρίους και στις κυπριακές ασφαλιστικές εταιρείες, απευθύνει ταυτόχρονα συγχαρητήρια για το έργο διάδοσης των καρπών της ασφάλισης. Διαβάστε την πληρέστερη καταγραφή για τις παραδοσιακές φορεσιές της Κύπρου, που περιλαμβάνονται  σε  συλλεκτική έκδοση  της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και των εκδόσεων  Μίλητος σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Άρθρο Εκδότη: Ποιος ήταν ο Επειός, ο γιος του Πανοπέα από τη Φωκίδα, και τι διδάσκει στην καθημερινότητά μας;

Διαβάστε για τον Επειό που με την βοήθεια της θεάς Αθηνάς, κατασκεύασε τον Δούρειο Ίππο, και για τα σημαντικά  μηνύματα για όλους. Μηνύματα, που όπως όπως γράφει στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου, έχουν εφαρμογή σε άτομα, ομάδες, οικογένειες, εργάτες, διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους, managers και κυρίως στην ασφαλιστική μας αγορά.

Επαγγελματικά Ταμεία

Η λύση των επαγγελματικών ταμείων και οι  θέσεις κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνταξιοδοτικό, ενώ βαδίζουμε προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σελίδες Κύπρου: Ισχυρή κεφαλαιακή βάση για τις κυπριακές ασφαλιστικές

Όλα τα οικονομικά δεδομένα  των ασφαλιστικών εταιρειών από τον ανταποκριτή μας Γιάννη Σεϊτανίδη.

Διαβάστε ακόμη, για  τα συνέδρια των ασφαλιστικών εταιρειών, την πλούσια δραστηριότητα τους και τις σελίδες  της υγείας, με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής