Τεύχος 177, Μάρτιος - Απρίλιος 2019

  • Μεγάλο αφιέρωμα στην στρατολόγηση νέων ασφαλιστών
  • Αποκλειστικό θέμα: Οι περιπέτειες των Γλυπτών του Παρθενώνα. Με ένα σουλτανικό φιρμάνι «παραδόθηκαν» στον Λόρδο Έλγιν τα Γλυπτά!
  • Αφιέρωμα με θέμα «Άνοιξη, νέα γενιά και στρατολόγηση νέων συνεργατών!»
  • Άρθρο Εκδότη: Τα «πιστεύω», οι αρχές, οι «ιδεολογίες» των εταιρειών και το Πάσχα των Ελλήνων!
  • Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη που «έφυγε» στις 18 Μαρτίου 1996
  • Σελίδες Κύπρου: Πώς το bancassurance επανήλθε στην ασφαλιστική αγορά!
  • Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασφαλιστής για τη μερική απασχόληση

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην στρατολόγηση νέων ασφαλιστών και ένα αποκλειστικό θέμα για τα γλυπτά του Παρθενώνα σε Ελληνικά και Αγγλικά με τίτλο: Οι περιπέτειες των Γλυπτών του Παρθενώνα. Με ένα σουλτανικό φιρμάνι «παραδόθηκαν» στον Λόρδο Έλγιν τα Γλυπτά!, κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ με 164 σελίδες!

Διαβάστε στο αφιέρωμα για το χρονικό της αφαίρεσης των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Λόρδο Έλγιν και το ιστορικό της διεκδίκησης με εικονογράφηση από τα διαμελισμένα γλυπτά, τα οποία σήμερα βρίσκονται διεσπαρμένα κυρίως μεταξύ του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο, του Λούβρου και του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα. 

Πρόκειται για ένα βαρυσήμαντο άρθρο που δίνει απάντηση στο ερώτημα τι ακριβώς συνέβη με τα γλυπτά του Παρθενώνα!

Στις σελίδες του περιοδικού ξεχωρίζει το πολυσέλιδο αφιέρωμα με θέμα «Άνοιξη, νέα γενιά και στρατολόγηση νέων συνεργατών!»

Υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς τοποθετούνται στο ερώτημα πως θα αυξηθεί ο αριθμός των νέων ασφαλιστών.

Στην ίδια ενότητα καταθέτουν τις απόψεις τους  ο κ. Νίκος Δ. Σωφρονάς, γενικός διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών η κ. Σμαρούλα Παντελή ψυχολόγος με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και ο  ψυχολόγος- συγγραφέας, που εργάζεται με στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους, κ. Βαγγέλης Βερτόπουλος.

Πρόκειται για έρευνα του «ΝΑΙ» για να προλάβετε την ανάπτυξη και να «σώσετε» την επιβίωσή σας!

Άρθρο Εκδότη: Τα «πιστεύω», οι αρχές, οι «ιδεολογίες» των εταιρειών και το Πάσχα των Ελλήνων!
«Οι μέρες του Πάσχα των Ελλήνων και των χριστιανών έρχονται να προβληματίσουν, θέτοντας το ερώτημα γενικώς αλλά και σε κάθε άνθρωπο «ποιες είναι οι αξίες και ιδεολογίες σήμερα;», γράφει στο επίκαιρο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου, που πρέπει όλοι να διαβάσουμε.

Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη που «έφυγε» στις 18 Μαρτίου 1996

Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο του μεγάλου μας ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, το Ασφαλιστικό ΝΑΙ πάντα προσηλωμένο στον πολιτισμό δημοσιεύει, για πρώτη φορά, ένα ποιητικό κείμενο της φιλολόγου Λένας Μανούσου, που γράφτηκε μια μέρα μετά τον θάνατό του και εστάλη στο περιοδικό μας, ως μία πολιτισμική κατάθεση στο έργο του ποιητή, που ύμνησε το φως, το κάλλος και την ανθρώπινη παρουσία στο αρχιπέλαγος, το Αιγαίο.

Σελίδες Κύπρου: Πώς το bancassurance επανήλθε στην ασφαλιστική αγορά!

Όλο το παρασκήνιο της αναπομπής του νόμου και της κατάργησης της επίμαχης τροπολογίας από τον ανταποκριτή μας Γιάννη Σεϊτανίδη.

Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασφαλιστής για τη μερική απασχόληση

Για να πιάσει το «σφυγμό» του ενδιαφερόμενου ο ασφαλιστής και να ανοίξει συζήτηση για τις ανησυχίες του, καλό είναι να διαβάσει το χρήσιμο άρθρο της Μαίρης Λαμπαδίτη.

Διαβάστε ακόμη, την πλούσια δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις

Γίνε συνδρομητής