Τεύχος 175, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2018

  • Με ποια εφόδια υποδέχονται το 2019 ασφαλιστικές και διαμεσολαβητές;
  • Σύστημα τριών πυλώνων για αξιοπρεπείς συντάξεις προτείνει Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος
  • Δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις εκπροσώπων εταιρειών ΕΠΥ
  • Μελέτη του ΙΟΒΕ για την αύξηση του κόστους των αποζημιώσεων που κατέβαλαν οι ασφαλιστικές
  • Συνέντευξη της Μαριάννας Παπαδάκη Country manager του Lloyd’s για Ελλάδα και Κύπρο
  • Άρθρο Εκδότη: Πως ο Ήλιος της Δικαιοσύνης μπορεί να μας εμπνεύσει και να μας οδηγήσει στα καλά και συμφέροντα της ζωής μας
  • Συναισθηματικά: Πνευματική Περιήγηση στους Αγίους Τόπους, στην ευδαίμονα Ιερουσαλήμ
  • Πωλήσεις: Γιατί η περίοδος των εορτών είναι και μια καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με προϋποθέσεις
  • Σελίδες Κύπρου: Μία νέα ενότητα με ειδήσεις και δραστηριότητα των ασφαλιστικών εταιρειών από την Κύπρο

Με μεγάλο αφιέρωμα στην εκπαιδευτική πολιτική των ασφαλιστικών εταιρειών για το 2019 κυκλοφορεί το εορταστικό Ασφαλιστικό ΝΑΙ.

Διαβάστε με ποια εφόδια υποδέχονται το 2019 ασφαλιστικές και διαμεσολαβητές;

Υψηλόβαθμα στελέχη από Εθνική Ασφαλιστική, Eurolife, NN, Interamerican, MetLife, ERGO, Generali, Allianz, Υδρόγειο, Συνεταιριστική Ασφαλιστική, Interasco, Cromar και δύο ασφαλιστικοί σύμβουλοι από Εθνική Ασφαλιστική και Interamerican, τοποθετούνται στο θέμα: «Τι τέλος (διόδιο) πληρώσατε για να περάσετε σε καλύτερους δρόμους τον επόμενο χρόνο» και απαντάνε για τις βασικές αρχές της εκπαιδευτικής πολιτικής της εταιρείας  τους, που δίνουν βάρος και ποια εκπαιδευτικά μαθήματα παρακολούθησαν πρόσφατα.

Σύστημα τριών πυλώνων για αξιοπρεπείς συντάξεις προτείνει Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος.

Διαβάστε την πρόταση των αναλογιστών που αντιμετωπίζει τα υπαρκτά προβλήματα του ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος και τι πρωτοβουλίες ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Πάνος Δημητρίου, ώστε να έχουν οι επόμενες γενιές αξιοπρεπές ασφαλιστικό σύστημα. 

Εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών.

Διαβάστε δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις εκπροσώπων εταιρειών ΕΠΥ οι οποίοι αναπτύσσουν στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ τις απόψεις τους για την αγορά και τις εταιρείες τους.

Νοσοκομειακά προγράμματα ισόβιας κάλυψης.

Διαβάστε τα στοιχεία για την αύξηση του κόστους των αποζημιώσεων που κατέβαλαν οι ασφαλιστικές εταιρείες, σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΟΒΕ. 

Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Μαριάννας Παπαδάκη Country manager του Lloyd’s για Ελλάδα και Κύπρο. Η Μαριάννα Παπαδάκη τοποθετείται για τις αποζημιώσεις, την αύξηση ασφαλίστρων και τις αντασφαλιστικές απαιτήσεις.

Άρθρο Εκδότη: Διαβάστε πως ο Ήλιος της Δικαιοσύνης μπορεί να μας εμπνεύσει και να μας οδηγήσει στα καλά και συμφέροντα της ζωής μας. «Εγώ προτιμώ τον Οδυσσέα Ελύτη και όσους του έδωσαν Νόμπελ Λογοτεχνίας! Μαζί με αυτούς θα προσεύχομαι στον Ήλιο της Δικαιοσύνης, που για τους χριστιανούς είναι ο Χριστός, να μην ξεχνάει τη χώρα μου» γράφει στο άρθρο του ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου.

Συναισθηματικά: Εν όψει των ημερών, το ΝΑΙ επιχειρεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μία πνευματική Περιήγηση στους Αγίους Τόπους, στην ευδαίμονα Ιερουσαλήμ.

Πωλήσεις: Διαβάστε γιατί η περίοδος των εορτών είναι και μια καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με προϋποθέσεις που εμείς οι ίδιοι θα τις κάνουμε καλύτερες.

Σελίδες Κύπρου: Μία νέα ενότητα με ειδήσεις και δραστηριότητα των ασφαλιστικών εταιρειών από την Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής