Τεύχος 172, Μάιος - Ιούνιος 2018

  • Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ERGO Ελλάδος και ERGO Τουρκίας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα
  • Η στρατηγική πωλήσεων για εταιρίες - ηγέτες
  • Συναισθηματικά: Πειραιάς και ασφαλιστική αγορά
  • Με σημείο αναφοράς τον Πειραιά και τα οφέλη της θάλασσας και το άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου
  • Πωλήσεις: Η αναζήτηση πελατών είναι πρόβλημα για εσάς;
  • Ιδιωτική σύνταξη: Διαβάστε γιατί η GFIA συνιστά να δημιουργηθούν πολιτικές για την προώθηση της ιδιωτικής συνταξιοδοτικής αποταμίευσης
  • Τεχνολογικές εξελίξεις και ασφάλιση αυτοκινήτων: Ένα ενδιαφέρον άρθρο του κ. Πάνου Κούβαλη Διευθυντή Anytime

Με αποκλειστική συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της ERGO Ελλάδος και ERGO Τουρκίας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ και τον Λάμπρο Καραγεώργο κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το Ασφαλιστικό ΝΑΙ.

Ο κ. Κοκκάλας χαρακτηρίζει το 2018 χρονιά ορόσημο για ERGO, σημειώνοντας ότι ο νέος ενιαίος ασφαλιστικός οργανισμός ERGO είναι γεγονός και τα πρώτα παραγωγικά αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ώστε το “ένα συν ένα” να είναι μεγαλύτερο του “δύο” και η νέα εταιρεία να αποτελεί έναν από τους ηγέτες της αγοράς» τονίζει χαρακτηριστικά στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ ο κ. Κοκκάλας.

Η στρατηγική πωλήσεων για εταιρίες - ηγέτες

Τη στρατηγική τους στις πωλήσεις «ξεδιπλώνουν» στο «Ασφαλιστικό ΝAI» τρεις βασικοί «παίκτες» της ασφαλιστικής αγοράς, η κ. Ναταλία Γιαννιού, διευθύντρια Πωλήσεων & Μarketing της Interasco,ο κ. Nίκος Δελένδας, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB και ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas.

Συναισθηματικά: Πειραιάς και ασφαλιστική αγορά

Διαβάστε για την θαυμαστή ιστορία του που οφείλει τη γέννησή του στο όραμα ενός από τους πλέον οξυδερκείς πολιτικούς της αρχαιότητας, τον Θεμιστοκλή και γιατί ο σύγχρονος Πειραιάς μπορεί να αποτελέσει για την ασφαλιστική αγορά το λίκνο για εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες, τόσο σε ναυτιλιακό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιες μεταφορές, ναυλώσεις πλοίων κ.ά.

Άρθρο Εκδότη: Με σημείο αναφοράς τον Πειραιά και τα οφέλη της θάλασσας και το άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου.

Περιμένουμε οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες να στρέψουν το ανθρώπινο δυναμικό τους προς τα οφέλη της θάλασσας (μεταφορές, ασφαλίσεις πλοίων, τουρισμός, ομαδικές ασφαλίσεις πληρωμάτων πλοίων, συναφή επαγγέλματα κ.λπ). Ας φύγουν επιτέλους από τα «ματωμένα» λασπόνερα του κλάδου αυτοκινήτου και ας ανοιχτούν στις καθαρές μπλε θάλασσες, στα πέλαγα και τον πλούσιο πόντο που ανακαλύπτει ο ναύτης Νους της ναυσιπλοΐας (νέω = πλέω),γράφει ο κ .Ευάγγελος Σπύρου. Ένα άρθρο που όλοι πρέπει να διαβάσουμε...

Πωλήσεις: Αν η αναζήτηση πελατών είναι πρόβλημα για σας διαβάστε τις πωλήσεις στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ

Ιδιωτική σύνταξη: Διαβάστε γιατί η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA), συνιστά να δημιουργηθούν πολιτικές για την προώθηση της ιδιωτικής συνταξιοδοτικής αποταμίευσης.

Τεχνολογικές εξελίξεις και ασφάλιση αυτοκινήτων: Ένα ενδιαφέρον άρθρο του κ. Πάνου Κούβαλη Διευθυντή Anytime.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής