Τεύχος 171, Μάρτιος - Απρίλιος 2018

  • Γιατί η αγορά παιδικών ασφαλίσεων είναι μεγάλη όσο και η αγάπη των γονέων και των παππούδων;
  • Ιδέες για να παρουσιάσετε την πρότασή σας
  • Συνέντευξη του κ. Πάνου Δημητρίου, Διευθύνοντος Συμβούλου Generali Hellas 
  • Συνέντευξη του κ. Ερρίκου Μοάτσου, προέδρου Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών ΕΑΕΕ και διευθύνοντος Συμβούλου ΑΧΑ
  • Άρθρο εκδότη: «Μου είναι μισητός, όσο του Άδη οι πύλες, όποιος άλλα κρύβει στο νου κι άλλα στα χείλη έχει»
  • Συναισθηματικά: Δίστομο - Ένας τόπος γεμάτος ιστορία

Σωστές ιδέες πωλήσεων που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι managers των ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και οι ασφαλιστές, περιλαμβάνονται στο  πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Ασφαλιστικό ΝΑΙ. 

Ειδική αναφορά γίνεται στη μόρφωση του παιδιού το οποίο απαιτεί οικονομικό κόστος και οι γονείς αναζητούν διέξοδο μέσω των παιδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Άρα οι γονείς και κατ’ επέκταση παππούδες και οι γιαγιάδες είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι πελάτες για τους ασφαλιστές. 

Διαβάστε γιατί η αγορά παιδικών ασφαλίσεων είναι μεγάλη όσο και η αγάπη των γονέων και των παππούδων;

Διαβάστε ακόμη ιδέες για να παρουσιάσετε την πρότασή σας.

Επίσης διαβάστε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις: Του κ. Πάνου Δημητρίου, Διευθύνοντος Συμβούλου Generali Hellas και του κ. Ερρίκου Μοάτσου, προέδρου Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών ΕΑΕΕ και διευθύνοντος Συμβούλου ΑΧΑ. 

- Ο κ. Πάνος Δημητρίου αναλύει στη συνέντευξη του στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ τη νέα φιλοσοφία της Generali, στα δίκτυα πωλήσεων.

- Ο κ.Ερρίκος Μοάτσος με την ιδιότητα του προέδρου Επιτροπής Περιουσίας της ΕΑΕΕ εξηγεί πώς θα προστατευθεί το σπίτι του Έλληνα πολίτη. 

Διαβάστε το άρθρο του εκδότη κ. Ευάγγελου Σπύρου με τίτλο «Μου είναι μισητός, όσο του Άδη οι πύλες, όποιος άλλα κρύβει στο νου κι άλλα στα χείλη έχει» (ΑχιλλέαςΙλιάδα Ι 312-313). Ένα άρθρο που πρέπει όλοι να διαβάσουμε, γιατί οι αξίες και τα διδάγματα του Ομήρου είναι και  σήμερα  χρήσιμα σε όλους μας.

Συναισθηματικά: Δίστομο - Ένας τόπος γεμάτος ιστορία. «Ταξιδέψτε» με το Ασφαλιστικό ΝΑΙ στο Δίστομο, θαυμάστε τους θησαυρούς της Αρχαιολογικής Συλλογής Διστόμου και  διαβάστε την ιστορία της Μονής Οσίου Λουκά, προστατευόμενο μνημείο της UNESCO.

Διαβάστε ακόμη, την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Και όπως πάντα, το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ειδήσεις και εκπλήξεις.

Γίνε συνδρομητής