Τεύχος 155, Μάιος - Ιούνιος 2015

  • Αποκλειστική συνέντευξη της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην ξιφασκία Βάσως Bουγιούκα στον Κωστή Σπύρου
  • Πωλήσεις: Άρθρο για τις τεχνικές καλής ακρόασης και γιατί ο ασφαλιστής δεν θα πρέπει να κλείνει τα αυτιά του στον πελάτη
  • Συνέντευξη του Διονύση Μοσχονά, CIO της Generali
  • Παρουσίαση συνεδρίων των ασφαλιστικών εταιριών Εθνική Ασφαλιστική, ΑΧΑ, ΝΝ, International Life, Συνεταιριστική και Υδρόγειος
  • Έτήσια έκθεση της  Insurance Europe για την ασφαλιστική παραγωγή το 2014
  • «Ταξιδέψτε» στην ιστορία και γνωρίστε το Πέρα το Σταυροδρόμι της Ρωμιοσύνης
  • Διαβάστε το άρθρο της DAS "ΕξασφαλίζοD.A.S. τις καλοκαιρινές σας διακοπές"

Mε αποκλειστική συνέντευξη της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην ξιφασκία Βάσως Bουγιούκα στον Κωστή Σπύρου κυκλοφορεί το Ασφαλιστικό ΝΑΙ 132 σελίδων. Η Βάσω Βουγιούκα αναδεικνύει τα κοινά χαρακτηριστικά του αθλήματος της ξιφασκίας και της ασφάλισης και προτρέπει τον κάθε συναθλητή και τον κάθε ασφαλιστή «Νίκησε με το σπαθί σου».
Στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο για τις Τεχνικές καλής ακρόασης και γιατί ο ασφαλιστής δεν θα πρέπει να κλείνει τα αυτιά του στον πελάτη.
H Generali αξιοποιεί την τεχνολογία για να διευκολύνει τον συνεργάτη αλλά και πελάτη στις συναλλαγές του με την εταιρεία, τονίζει σε συνέντευξη του ο Διονύσης Μοσχονάς CIO της εταιρίας.
Δείτε επίσης την παρουσίαση έξι συνεδρίων των ασφαλιστικών εταιριών, Εθνική Ασφαλιστική, ΑΧΑ, ΝΝ, International Life, Συνεταιριστικής και Υδρογείου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε την ετήσια έκθεση της Insurance Europe για την ασφαλιστική παραγωγή το 2014.
«Ταξιδέψτε» στην ιστορία και γνωρίστε το Πέρα το Σταυροδρόμι της Ρωμιοσύνης μέσα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Ενημερωθείτε ακόμη για την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών.

Και όπως πάντα το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με εκπλήξεις, αλλά και το κύριο άρθρο του εκδότη επίκαιρο παρά ποτέ.
Και επειδή πολλοί φτιάχνουν και τις βαλίτσες τους για την καλοκαιρινή απόδραση, διαβάστε το σχετικό άρθρο της DAS "ΕξασφαλίζοD.A.S. τις καλοκαιρινές σας διακοπές".

Γίνε συνδρομητής