Τεύχος 139, Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2012

  • Συνέντευξη του επικεφαλής της Metlife στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου
  • Ρεπορτάζ για τους λεγόμενους φθινοπωρινούς ασφαλιστές, που εργάζονται κυρίως το τελευταίο τετράμηνο για να «πιάσουν» τον ετήσιο στόχο τους
  • Μεγάλο αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με μία μαρτυρία έκπληξη από ένα «αφανή» ήρωα που πολέμησε στα Αλβανικά βουνά και μας μεταφέρει με τα δικά του τα λόγια το κλίμα της εποχής

Με εφ όλης της συνέντευξη του επικεφαλής της Metlife στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου κυκλοφορεί το Ασφαλιστικό ΝΑΙ στα περίπτερα όλης της χώρας. Ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου μιλά στον εκδότη του Ασφαλιστικού ΝΑΙ κ.Ευάγγελο Σπύρου για την ζωή του, την πορεία του που ξεκίνησε από την Alico για την Metlife σήμερα και τοποθετείται για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την ασφαλιστική αγορά.

Διαβάστε επίσης ένα ρεπορτάζ για τους λεγόμενους φθινοπωρινούς ασφαλιστές, που εργάζονται κυρίως το τελευταίο τετράμηνο για να «πιάσουν» τον ετήσιο στόχο τους. Διαμεσολαβητές, managers και ασφαλιστές απαντούν στα ερωτήματα του ΝΑΙ και δίνουν τη δική τους εξήγηση.

Και όπως πάντα Συνεντεύξεις με ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς, Πωλήσεις, Συνέδρια και τα νέα όλων των εταιριών.

Διαβάστε ακόμη το ασφαλιστικό underwriting και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με μία μαρτυρία έκπληξη από ένα «αφανή» ήρωα που πολέμησε στα Αλβανικά βουνά και μας μεταφέρει με τα δικά του τα λόγια το κλίμα της εποχής.

 

Γίνε συνδρομητής