Τεύχος 154, Μάρτιος - Απρίλιος 2015

  • Συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, διευθυντού Γενικής Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
  • Ποιοι είναι οι στόχοι των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιριών;
  • Ταξιδέψτε με το Ασφαλιστικό ΝΑΙ στην ιστορία και στην κληρονομιά του Ποντιακού Ελληνισμού
  • Πώς θα είναι η ασφαλιστική βιομηχανία μετά από 10 χρόνια;
  • Συνεντεύξεις του διευθύνοντος συμβούλου της Euroins κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, του Mr. Assen Christov, προέδρου του ομίλου Eurohold και του προέδρου της Euroins Mr. Kiril Boshov

Mε συνέντευξη εφ' όλης ύλης του κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, διευθυντού Γενικής Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στον Κωστή Σπύρου κυκλοφορεί το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Ο κ. Κωνσταντινίδης περιγράφει τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής χειρουργικής και ενημερώνει τι σημαίνει η νέα τεχνική για τον ασθενή.

Ποιοι είναι οι στόχοι των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιριών; Καινοτομίες, πρωτοβουλίες υπέρ του ανθρώπινου δυναμικού και νέα προϊόντα είναι μερικοί από τους στόχους που θέτουν κορυφαίοι διευθύνοντες σύμβουλοι ασφαλιστικών εταιρειών μιλώντας στο «ΝΑΙ».

Στα «Συναισθηματικά», ταξιδέψτε με το Ασφαλιστικό ΝΑΙ στην ιστορία και στην κληρονομιά του Ποντιακού Ελληνισμού, ο οποίος αναπτύχθηκε γύρω από την Μαύρη Θάλασσα. Ένα συλλεκτικό αφιέρωμα με σπάνιο εικονογραφικό υλικό.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα είναι η ασφαλιστική βιομηχανία μετά από 10 χρόνια; Η διεθνής ένωση για ασφαλιστικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες LOMA απευθύνθηκε σε κορυφαία στελέχη της αγοράς και διαβάστε στο ΝΑΙ τις ενδιαφέρουσες προβλέψεις..

Ενημερωθείτε για τα σχέδια της Euroins στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά με τις συνεντεύξεις του διευθύνοντος συμβούλου της Euroins κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, του Mr. Assen Christov, προέδρου του ομίλου Eurohold και του προέδρου της Euroins Mr. Kiril Boshov στον Κωστή Σπύρου.
Διαβάστε το ασφαλιστικό underwriting, τη νέα στήλη για το αυτοκίνητο, επίκαιρα άρθρα, απόψεις, και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών.

Γίνε συνδρομητής