Τεύχος 151, Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2014

  • Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της LIMRA κ. Robert A. Kerzner στον Κωστή Σπύρου
  • «Ταξιδέψτε» με το Ασφαλιστικό ΝΑΙ στην Νότια Ιταλία
  • Πωλήσεις: Οι διευθυντές πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών απαντούν στο ερώτημα «Εσείς τι θα εγκαταλείψετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις;»
  • Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις κατευθυντήριες γραμμές του Solvency II
  • Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις που ήταν χορηγός επικοινωνίας το Ασφαλιστικό ΝΑΙ
  • Ενημερωθείτε για την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών

Mε αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της LIMRA κ. Robert A. Kerzner στον Κωστή Σπύρου κυκλοφορεί το Ασφαλιστικό ΝΑΙ, που «πήγε» στο Παρίσι στο ετήσιο συνέδριο της οργάνωσης. Ο ασφαλιστής κάνει σήμερα πολύ σπουδαία δουλειά τονίζει ο Robert Kerzner και προτείνει την αξιοποίηση των Big Data.

Στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ διαβάστε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις απόψεις των διευθυντών πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών που απαντούν στο ερώτημα του ΝΑΙ «Εσείς τι θα εγκαταλείψετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις».

«Ταξιδέψτε» στην Νότια Ιταλία που μαζί με την Σικελία συγκροτούν αυτό που ακόμη και σήμερα αποκαλείται Μεγάλη Ελλάδα. Ένα οδοιπορικό του Λάμπρου Καραγεώργου στα ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας.

Solvency II. Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις κατευθυντήριες γραμμές με στόχο τη σταδιακή εφαρμογή των κανόνων της Οδηγίας κατά μεταβατική περίοδο προσαρμογής και ένα ενδιαφέρον άρθρο για το Bancassurance.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από το ανατρεπτικό ετήσιο συνέδριο πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, την εκδήλωση βραβεύσεων του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος και «εξερευνήστε» το μαγευτικό Περού με τους κορυφαίους συνεργάτες της Generali.

Ενημερωθείτε ακόμη για την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών. Και όπως πάντα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWTING δύο μοναδικές ενότητες με εκπλήξεις.

Τέλος ένα ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις που ήταν χορηγός επικοινωνίας το Ασφαλιστικό ΝΑΙ με την δέσμευση των εκδόσεων Σπύρου, ότι θα είναι πάντα δίπλα στους ασφαλιστές και την ελληνική ασφαλιστική αγορά, προωθώντας το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Γίνε συνδρομητής