Τεύχος 148, Μάρτιος - Απρίλιος 2014

  • Ιστορικά ντοκουμέντα της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς, που από τα βάθη των χρόνων
  • Ρεπορτάζ για τις συμφωνίες συνεργασίες των ιδιωτικών κλινικών με τις ασφαλιστικές εταιρίες
  • Συνέντευξη του κ. Γιάννη Βασιλάτου μετά την ανάληψη καθηκόντων ως Head of Operations για την Περιφέρεια Ευρώπης Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Metlife
  • Ρεπορτάζ για τις συμπράξεις που προωθεί η Interamerican με τον δημόσιο τομέα και ιδιαίτερα με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Έρευνα της Allianz για τα καλύτερα και τα χειρότερα συνταξιοδοτικά συστήματα στον κόσμο
  • Ενημερωθείτε για ποιο δίκαιο ισχύει σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα με αλλοδαπό αυτοκίνητο
  • Πωλήσεις: Ποιες τεχνικές θα ανοίξουν την πόρτα του υποψήφιου πελάτη
  • Οδηγός για το πως πρέπει να αντιμετωπίζετε τις προβληματικές συμπεριφορές συνεργατών
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών Φοροτεχνικών. Μια χρηστική παρέμβαση για τις ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και για τους ασφαλιστές

Ιστορικά ντοκουμέντα της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς, που από τα βάθη των χρόνων θυμίζουν εταιρείες που άντεξαν στο χρόνο αλλά και άλλες που χάθηκαν στη λήθη μαζί με συμφέροντα, δημοσιεύει το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Λογότυπα, αποδείξεις, πρακτικές, υπογραφές, μιας άλλης εποχής, με το ίδιο όμως ζητούμενο για τον ασφαλισμένο, την αποζημίωση και την σωστή κάλυψη «ζωντανεύουν» στις σελίδες του ΝΑΙ και αποδεικνύουν ότι παρά τα όσα λέγονται περί έλλειψης ασφαλιστικής συνείδησης, οι Έλληνες πλήρωναν το ασφάλιστρο τους σε καιρούς ειρήνης και πολέμων, όπως δείχνουν οι αποδείξεις του 1908 του 1919 και του 1879.

Διαβάστε ένα ρεπορτάζ για τις συμφωνίες συνεργασίες των ιδιωτικών κλινικών με τις ασφαλιστικές εταιρίες. Η αρχή έγινε με την Internationl Life και θα ακολουθήσουν συνεργασίες και με άλλες τέσσερις ασφαλιστικές εταιρείες τονίζει στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ. Γρηγόρης Σαραφιανός.

Την πρώτη συνέντευξη του κ. Γιάννη Βασιλάτου μετά την ανάληψη καθηκόντων ως Head of Operations για την Περιφέρεια Ευρώπης Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Metlife.

Ένα πλούσιο ρεπορτάζ για τις συμπράξεις που προωθεί η Interamerican με τον δημόσιο τομέα και ιδιαίτερα με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα συνταξιοδοτικά συστήματα στον κόσμο, μια επίκαιρη έρευνα της Allianz που περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Ενημερωθείτε για ποιο δίκαιο ισχύει σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα με αλλοδαπό αυτοκίνητο.

Διαβάστε στις Πωλήσεις για τις τεχνικές που θα σας ανοίξουν την πόρτα του υποψήφιου πελάτη.

Και ένα χρήσιμο οδηγό για το πως πρέπει να αντιμετωπίζετε τις προβληματικές συμπεριφορές συνεργατών.

Για την Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Λογιστών Φοροτεχνικών. Μια χρηστική παρέμβαση που βοηθά όχι μόνο τις ασφαλιστικές εταιρείες αλλά κυρίως τους ασφαλιστές.

Διαβάστε ακόμη επίκαιρα άρθρα, απόψεις και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών. Και όπως πάντα το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWTING μία μοναδική ενότητα που που διακρίνεται από συναισθηματική και ιστορική χροιά.

 

Γίνε συνδρομητής