Τεύχος 146, Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013

  • Συνέντευξη του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη
  • Ρεπορτάζ για το εισπρακτικό που αλλάζει την ασφαλιστική αγορά. Στελέχη της αγοράς σχολιάζουν την πράξης 30 του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
  • «Ταξιδέψτε» στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής, όπου πραγματοποιήθηκε το διεθνές συνέδριο του ICMF
  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ: Φθάνει να ζήσουν οι ασφαλιστές από προμήθειες αυτοκινήτων
  • Αφιέρωμα στην Κοινωνική-Ιδιωτική Ασφάλιση

Mε αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο Ασφαλιστικό ΝΑΙ. Ο Υπουργός Υγείας μιλά για τα προβλήματα, την επικαιρότητα στην Υγεία, για τα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο και εύχεται μέσα από το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» στον καθένα προσωπικά «χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’ όλα».

Διαβάστε ένα ρεπορτάζ για το εισπρακτικό που αλλάζει την ασφαλιστική αγορά. Στελέχη της αγοράς σχολιάζουν την πράξης 30 του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία εκτός των άλλων ορίζει τα της είσπραξης των ασφαλίστρων.

«Ταξιδέψτε» επίσης στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής, όπου πραγματοποιήθηκε το διεθνές συνέδριο του ICMF, του διεθνούς δηλαδή οργανισμού συνεταιριστικών και αλληλασφαλιστικών εταιριών. Το Ασφαλιστικό ΝΑΙ ήταν εκεί μαζί με την Συνεταιριστική Ασφαλιστική, την μοναδική εκπρόσωπο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά της κοινωνικής οικονομίας.

Στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ όπου οι ασφαλιστές από όλες τις τις κατηγορίες διαμεσολαβούντων απαντούν στο ερώτημα αν φθάνει να ζήσουν από προμήθειες αυτοκινήτων.

Φάκελος Κοινωνική-Ιδιωτική Ασφάλιση. Ένα αφιέρωμα που δεν πρέπει να λείπει απο τα χέρια των ασφαλιστών.

Διαβάστε ακόμη επίκαιρα άρθρα, απόψεις και την δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών. Και όπως πάντα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΆ και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWTING δύο μοναδικές ενότητες με συναισθηματική χροιά και ...εκπλήξεις.

To Aσφαλιστικό ΝΑΙ κοιτάζει με ασιοδοξία το 2014 και εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η νέα χρονιά!

 

Γίνε συνδρομητής